Leerling Monteur Werktuigbouwkunde

12 mei 2022 Stork

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een (leerling) Monteur Werktuigbouwkunde. Als (leerling) Monteur Werktuigbouwkunde start je bij Stork op basis van een leerarbeidsovereenkomst en word je in drie jaar opgeleid op MBO niveau 3 of 4 Werktuigbouwkunde. Voor deze opleiding werken wij samen met het Noordepoort. Gedurende 3 jaar volg je één dag per week theorielessen op het Noorderpoort . De overige dagen werk je mee onder begeleiding van een ervaren praktijkopleider van Stork die jou de kneepjes van het vak bijbrengt.

Tijdens de periodes bij Stork wordt stilgestaan bij de werkzaamheden die je op school hebt geleerd en leer je onder andere veilig werken bij Stork, werktuigbouwkundige montage- en onderhoudswerkzaamheden en tekeninglezen en storingen zoeken.

Als je na 3 jaar je diploma haalt wordt je leerarbeidsovereenkomst omgezet naar een vast contract. Je wordt dan ingezet als Monteur W bij onze klanten in de olie-, gas-, chemie- en energiesector voor diverse projecten, zoals service en onderhoud, turnarounds en nieuwbouwwerkzaamheden. Heb jij de ambitie en de capaciteiten om verder te groeien naar een rol als Technicus, Voorman / Uitvoerder of Werkvoorbereider, dan zijn er voldoende mogelijkheden binnen Stork om dit waar te maken.

Wat neem jij mee als Leerling Monteur Werktuigbouwkunde

  • Je hebt een afgeronde VMBO opleiding.
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd om door te groeien naar niveau 3/4.
  • Een pre is al je al 2 jaar werkervaring hebt.

Wat bieden wij jou

  • Goede primaire voorwaarden, 4dagen werken, 1 dag school, 5 dagen betaald krijgen en een vast contract wanneer je je opleiding hebt afgerond.
  • Goede secundaire voorwaarden zoals een goede pensioenregeling (PME Metalektro), reiskostenregeling, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
  • Een breed pakket aan extra voordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen, diverse sportieve en gezonde initiatieven.
  • Je komt te werken in een hecht, enthousiast en ervaren team waarin je veel nieuwe vaardigheden kunt opdoen. Wij zijn ook erg benieuwd welke skills jij ons kunt bijbrengen!

Standplaats: Chemie Park Delfzijl

Maar Stork beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling je krijgt daarom ook een persoonlijk ontwikkelingsprogramma. De techniek staat immers ook geen dag stil.
 

Over Stork

Stork is een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten. 

Sollicitatieprocedure

...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?