Lead Technician Werktuigbouw

13 mei 2022 Nouryon MCA

Wil jij als Lead Technician Werktuigbouwkunde verantwoordelijk zijn voor het verhelpen van alle verstoringen, modificaties en preventieve werkzaamheden binnen onze productie fabriek? De werkzaamheden bestaan uit ...

De werkzaamheden bestaan uit montage, aanleg en in bedrijfstelling van nieuwe of vervangende installaties of delen ervan. Maar ook reparatie van bestaande werktuigbouwkundige installaties. De onderhoudswerkzaamheden & projecten waar je aan werkt zijn van uiteenlopende omvang en al naar gelang de omvang werk je zelfstandig op het project of met een team.

Lead Technician Werktuigbouwkunde
Fulltime, Delfzijl (Chemiepark)
Salaris tussen de Euro 40.000 – 57.000 bruto per jaar exclusief bonus

Jouw uitdaging als Lead Technician Werktuigbouwkunde
Bij het werken in teamverband heb je bijna altijd een aansturende rol, je houdt je onder andere met de volgende werkzaamheden bezig:

 • Onderhoud uitvoeren conform geldende procedures en werkinstructies en het efficiënt en effectief oplossen van storingen.
 • Samenwerken met en/of het functioneel aansturen van collegae technici en het begeleiden van contractors
 • Het signaleren van knelpunten tijdens het onderhoud en hier actie op ondernemen inclusief verbetervoorstellen
 • Je onderhoudt zelfstandig contact met o.a. de Supervisor, de scheduler en de werkvoorbereiding
 • In de functie LEAD Technician wordt ook verwacht dat je administratieve taken van de Supervisor over kan nemen tijdens zijn afwezigheid, kennis van o.a. SAP is daarom gewenst.
 • Tot slot ben je mede verantwoordelijk voor het juiste beheer van middelen en materialen om het technisch werk uit te kunnen voeren.

  Jij kent de veiligheidsvoorschriften, past ze toe en durft je collega’s er op aan te spreken. Je werkt graag volgens de structuur van onze werkprocessen en kan zelfstandig je werk uitvoeren. Jouw bijdragen aan verbeteringen van installatie, procedures, materialen en hulpmiddelen worden aangemoedigd en gewaardeerd! En uiteraard ben je bereid om je kennis te delen en te verbreden door de samenwerking met anderen.

  Nouryon MCA Delfzijl
  In deze uitdagende hightech-fabriek (MCA) vervaardigt Nouryon monochloorazijnzuur (MCA). Hiervoor zijn chloor, uit de chloorfabriek van Nobian, en azijnzuur nodig. Zo vervaardigen we producten, vloeibaar en in droge vorm, die wereldwijd worden afgezet en hun weg vinden in farmacie, voedingsmiddelen, cosmetica en in kunststoffen.

  Nouryon is een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten. Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie.

  Heb jij het in huis?
 • ...
lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?