Production Lead Projects and Education

28 juni 2022 Nobian MEB

Heb jij ervaring op de werkvloer binnen een productieorganisatie en wil jij je inzetten op het gebied van opleidingen en veiligheid?

Wij zoeken een praktijkinstructeur met projectervaring in de chemische industrie. Jij weet wat er speelt op het gebied van opleidingen voor operators en monteurs in deze sector en kunt dit omzetten naar kwalitatieve verbeteringen. Bovendien heb je ervaring in het uitvoeren van onderhoudsstops en projecten en weet je de vertaalslag te maken van de theorie naar de praktijk. 

 • Production Lead Projects & Education
 • Jaarsalaris inclusief vakantiegeld: € 47.000 tot maximaal € 67.000
 • Delfzijl, fulltime

Jouw uitdaging als Production Lead Projects & Education
Als praktijkinstructeur projecten bij Nobian ben je een echte teamplayer met groot technisch inzicht. Dankzij jouw praktijk ervaring in de chemische industrie weet je precies wat vakmanschap betekent en wat operators moeten weten om het werk goed uit te kunnen voeren Je gaat er daarom mede voor zorgen dat onze monteurs en operators de relevante zaken in hun opleidingstraject krijgen en checkt en coacht dit. 

Jij weet als geen ander wat er nodig is om de operators op het gewenst niveau te krijgen. Als production lead weet je wat er speelt op het gebied van in en extern onderwijs. Maar wat kan er beter? Jij gaat in deze rol bijhouden wat er nog meer moet gebeuren om de kwaliteit te kunnen verhogen.

Verder: 

 • Heb je ervaring op het gebied van onderwijs en veiligheid.
 • Jij weet hoe belangrijk veiligheid is in de Chemie.
 • Jij weet de details van de opleiding tot operator en monteur. Met die kennis geef jij input over hoe de opleiding onder andere verbeterd kan worden.
 • Heb je ervaring in de chemische industrie.
 • Heb je bij een BRZO-bedrijf gewerkt.

Wat breng je mee?
In deze dynamische functie lever jij een belangrijke bijdrage aan projecten en het opleidingstraject van de operators en monteurs: en daarmee ook de veiligheid in de plant. Je hebt meerdere jaren ervaring op de werkvloer van de chemische industrie  en hebt goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden zodat jij snel en efficiënt de juiste informatie kunt vergaren bij je nieuwe collega’s die bestaan uit onder andere production leads, operators, maintenance managers en overige technici. Je hebt naast de soft skills uiteraard ook goed ontwikkelde technische vaardigheden en technisch inzicht, belangrijk om opleidingsverbeteringen te kunnen doorvoeren.

Verder:

 • Heb je MBO+ werk en denkniveau.
 • Beschik je over VAPRO-C.
 • Onderstreep je het belang van veiligheid.
 • Beschik je over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
 • Heb je veel geduld en beschik je over een zelfstartend vermogen.

Over Nobian
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutica en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken we uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chloor-alkali en chloormethanen.

MEB
Deze moderne chloorfabriek, het membraanelektrolysebedrijf (MEB), van Nobian produceert chloor, waterstof en loog op een veilige en duurzame wijze. Dankzij de toegepaste elektrolysetechniek behoort deze fabriek tot één van de meest energie-efficiëntste chloorfabrieken ter wereld. Het chloor dient als grondstof voor andere fabrieken op het Chemie Park Delfzijl.

Wil jij bij Nobian aan de slag als Production Lead Projects & Education?
...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?