Maintenance Engineer - Delfzijl

28 juni 2022 Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als Maintenance Engineer in Delfzijl? Pak dan nu je kans!

Maintenance Engineer II
Fulltime, Delfzijl
Bruto jaarsalaris incl. vakantiegeld: EUR 52.000 – EUR 77.000

Jouw uitdaging als Maintenance Engineer
Als maintenance engineer bij Nobian ben je een echte teamplayer met groot technisch inzicht, met name op het vlak van instrumentatie en proces automatisering. Je gaat je buigen over onze soms ingewikkelde processen en evalueert deze. Mede dankzij je technische achtergrond ben jij goed in in staat onze behoefte te vertalen in een technische scope. Daarnaast help je met het opsporen van eventuele storingen en begrijp je de processen die schuilgaan achter de hoogstaande techniek in onze plants. Je vindt het interessant om veel samen te werken met collega’s van verschillende (technische)achtergronden en kunt je kennis goed verwoorden zodat het bruikbaar en inzetbaar is.

In deze dynamische functie lever jij een belangrijke bijdrage aan onder andere de veiligheid in de plant. Daarnaast maak je het mogelijk dat technologische ideeën daadwerkelijk uitgevoerd kunnen gaan worden. Deze baan is daarom ook echt voor een slimme doener!

Verder:

  • Werk je veel samen met het projectleiders, toezichthouders, engineersbedrijven en technische (service) organisaties.
  • Ga je projectspecificaties opstellen.
  • Lever je een bijdrage aan een Hazop.
  • Lever je een belangrijke bijdrage aan betrouwbare (chemische) productie installaties.
  • Ga jij de technische integriteit van productie installaties waarborgen.

Wat breng je mee?
Je hebt minimaal een afgeronde (technische) opleiding en hebt enkele jaren (2 tot 5 jaar) praktijkgerichte kennis en ervaring opgedaan. Bij voorkeur heb je een HBO/WO diploma op zak en weet je wat nodig is om succesvol te zijn in deze baan. Ben je echter onlangs afgestudeerd en heb je die speciale technische drive nu al in je? Ook dan nodigen wij je uit om te gaan solliciteren.

Verder is het belangrijk dat je beschikt over technisch inzicht en dat je op een hoog (technisch) niveau problemen kunt analyseren en kunt oplossen. Dit ga je uiteraard niet alleen doen, maar veelal samen met je collega’s. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken binnen een multidisciplinair team. 

Verder:

  • Ben je ...
lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?