Allround Expeditiemedewerker

18 juli 2022 Delamine

Als Allround Expeditie Medewerker ben je een echte team player met een hoge mate van flexibiliteit. Met jouw werkervaring in de chemische industrie ben jij in staat om snel te handelen zonder de ‘people- en process safety’ uit het oog te verliezen. Herkenbaar? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou!

Allround Expeditie Medewerker
Fulltime, Delfzijl
Salaris per maand: 2.450 – 3.400 euro bruto excl. toeslagen

Jouw uitdaging als Allround Expeditie Medewerker
Als Allround Expeditie Medewerker heb jij een groot aantal taken en verantwoordelijkheden die terugkomen in deelfuncties die gedurende de operatie gerouleerd kunnen worden. Centraal staat een ongestoord logistiek proces conform de gestelde kwalitatieve- en kwantitatieve eisen. Uiteraard met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften. Je houdt je bezig met:

 • Het verladen van producten in tankauto, bulkcontainers, drums en big bags.
 • Het lossen van diverse hulpstoffen en van crude- en eindproducten
 • Het bemonsteren van geladen en voorraad gereed product
 • Het flaken van Piperazine in 50kg of 100kg eenheden.
 • In voorkomende gevallen het houden van toezicht op werkzaamheden en het uitvoeren van kleine reparaties alsmede het lopen van veiligheid- en onderhoudsrondes. Daarnaast leg je de gedane activiteiten vast in het elektronisch wachtboek.
   

Nouryon Delfzijl
Nouryon staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl. Op deze dynamische en duurzame locatie waar het product van het ene bedrijf direct de grondstof is voor de andere onderneming. Dankzij ongeveer 400 professionals, inclusief de joint venture Delamine, produceert, verwerkt en distribueert Nouryon in Delfzijl zout, energie, utilities, chloor en van chloor afgeleide producten.

Delamine
Delamine in Delfzijl is ’s werelds grootste fabriek voor de productie van diverse kwaliteiten ethyleenaminen. De producten vinden hun weg naar internationale klanten en toepassingen in farmacie, wegenbouw, coatings, motorolie, speciale kunststoffen, wasverzachters en in papier. Dankzij ethyleenaminen valt een theezakje niet uit elkaar in heet water.

Zie ook www.delamine.com.

Heb jij het in huis?
Je beschikt over bij voorkeur allround ervaring op het gebied van ‘Expeditie / Verlading’ opgedaan binnen de chemische industrie. Daarbij kun je tegen hectiek en beschik je over goede communicatieve-  en sociale vaardigheden.  Verder neem je het volgende mee:

 • Een VAPRO-A opleiding of vergelijkbare ervaring op minimaal MBO 3 niveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring binnen de chemische industrie.
 • Bij voorkeur een heftruck diploma.
 • Bij voorkeur kennis van de Wet vervoer gevaarlijke stoffen
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands. Kennis van Engels en Duits  is een pre.
   

Dit kun jij van ons verwachten
Als Allround Expeditie Medewerker heb je een brede functie waar je op korte en langere termijn verschillende uitdagingen hebt. Daarbij bieden wij de volgende arbeidsvoorwaarden.

 • Vast contract met twee maanden proeftijd.
 • Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: 32.000 – 44.000 euro bruto per jaar exclusief toeslagen;
 • 35 vakantie- en verlofdagen;
 • Aantrekkelijk bonusregeling met een at targetpercentage van 8%;
 • Ploegentoeslag;
 • Uitstekende pensioenregeling
   

Wil jij bij Nouryon aan de slag als Allround Expeditie Medewerker?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met ...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?