Hoofdoperator Delamine

29 september 2022 Delamine

Jij houdt je graag bezig met het beheren, bedienen en optimaal instellen van de procesinvoering. Jij hebt oog voor kwaliteit en je waarborgt de operationele procedures van de wet en regelgeving. Dan ben jij de Proces Operator waar Delamine naar op zoek is

Als Operator Delamine bedien, controleer en stuur jij de installaties bij aan de hand van vastgestelde schema’s, proceshandboeken en voorschriften. Daarnaast doe je dit ook in het veld. Daarbij realiseer je de gewenste productiedoelstellingen om het proces zo efficiënt mogelijk te laten bedrijven.

Verantwoordelijkheden:‚Äč
- Je meldt afwijkingen en legt deze ten behoeve van correcte opvolging.
- Je stelt installatie delen veilig voor onderhoudswerkzaamheden en draagt zorg voor en veilig werkomgeving.
Je denkt mee in verbeterdoelstellingen o.a in procesoptimalisatie.
Je houdt toezicht op het veilig uitvoeren van onderhoudstaken.

Dit kun jij van ons verwachten
Als Proces Operator Delamine kom je terecht in een ploeg van 4-7 operators, waar een goede mix is tussen verschillende functies, ervaring en leeftijd. Hierdoor krijg jij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

•Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
•Bruto jaarsalaris afhankelijk van werkervaring tot max. 52.061 euro plus 28,5 % ploegentoeslag voor een hoofdoperator.
•Vaste eindejaarsuitkering.
•Interessante pensioenregeling.

Trainings- en opleidingsmogelijkheden, en interne netwerken stellen je in staat je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Door jouw bijdrage help je ons de eerste keus voor klanten en medewerkers over de hele wereld te worden.

 

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?