Head Technician

14 september 2022 Nobian MEB

Wil jij deel uitmaken van een team dat verantwoordelijk is voor het in bedrijf houden van essentiƫle bedrijfsonderdelen op het Chemie Park te Delfzijl?

Wij zoeken een gedreven Head Technician. Ben jij toe aan deze nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog!

  • Head Technician
  • Fulltime, Delfzijl (Chemiepark)
  • Jaarsalaris inclusief vakantiegeld: EUR 40.000 tot maximaal EUR 57.000.

Wie zijn wij?
Nobian Membraam Elektrolyse Bedrijf (MEB) is één van de 3 clusters van Nobian op het Chemiepark Delfzijl, tezamen met Nobian Salt & Nobian Energy. Wij maken vanuit NaCl2 door membraamelektrolyse diverse grondstoffen zoals Cl2, NaOH2 en HCL voor omliggende fabrieken op het CPD. 

Nobian levert veel verschillende producten van hoogwaardige kwaliteit. Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie.

Wat ga jij doen?
Als technicus ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van elektro- en/of instrumentatie storingen, onderhoudswerkzaamheden en voer je daarnaast kleine modificaties uit. Je maakt deel uit van de do-maintenance groep, die verantwoordelijk is voor het dagdagelijkse onderhoud. Dagelijks los je storingen op van de diverse unitdelen van het Membraam Elektrolyse Bedrijf het M.E.B op het Chemie Park te Delfzijl. Equipment reliability en asset integrity is erg belangrijk als BRZO aangewezen en tevens een levensader voor diverse bedrijven om ons heen.

Verder ligt de focus in deze rol op:

  • Het verrichten van ...
lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?