Leerling Technician

14 september 2022 Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

Wij zoeken een leerling monteur die affiniteit heeft met zowel elektronica, instrumentatie als wel werktuigbouwkunde. Lijkt dit jou een interessante uitdaging? Solliciteer dan snel als leerling technician bij Nobian!

  • Leerling Technician
  • Fulltime, Delfzijl (Chemiepark)
  • Jaarsalaris inclusief vakantiegeld: EUR 29.400 tot maximaal EUR 39.000

Werken als Leerling Technician bij Nobian

Als BBL Leerling Monteur Technische Dienst assisteer je bij het uitvoeren van mechanische en elektrotechnische reparaties en onderhoudswerkzaamheden in de installatie.

Daarnaast help je ook mee in het analyseren van de storingsoorzaken en je ontwikkelt plannen ter voorkoming van de storingen. Verder assisteer je bij het zorgen voor orde en netheid in de werkplaats en plant. Naarmate je steeds zelfstandiger wordt, kun je werkzaamheden zonder begeleiding uitvoeren.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leerwerkovereenkomst voor de deur van de opleiding. Daarnaast krijg je een praktijkbegeleider die écht voor je klaar staat zodat jij al je vragen kunt stellen en veel kunt leren in een korte tijd.

Werken bij Nobian als leerling technician is een interessante en uitdagende leerwerkbaan. Wij verwachten daarom van jou ook een flinke portie enthousiasme.

Verder krijg je:

  • Diverse ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Wat verwachten wij van jou?

Jij hebt de motivatie om opgeleid te worden tot monteur technische dienst. Daarnaast heb jij al een MBO-2 diploma op zak in een technische richting, bijvoorbeeld de opleiding tot Werktuigbouwkunde, Installatietechniek, Elektrotechniek of Mechatronica.
Verder:

  • Zit je in de ...
lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?