Turnaround Manager - Delfzijl

15 september 2022 Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

Ben jij een Turnaround Manager met meerdere jaren aantoonbare ervaring in het leiden van middelgrote en grote turnarounds op een productielocatie in de chemische industrie? Indien ja, dan zijn we op zoek naar jou.

Op de afdeling Projects & Turnarounds hebben we een vacature voor een: 


Turnaround Manager

Fulltime, Delfzijl, Nederland

Bruto jaarsalaris: EUR 58.000 – EUR 88.000


Jouw uitdagingen

Als Turnaround Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden van parallel uitgevoerde multidisciplinaire investerings-/engineering projecten binnen overeengekomen targets. De focus ligt op de grote onderhoudstops op onze site. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor de activiteiten waarbij een fabrieksdeel een of meerdere weken volledig dichtgaat. Er worden dan grootschalig onderhoud en turnaround gebonden activiteiten verricht.

Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor de gehele stop van voorbereiding tot de evaluatie. Je helpt het projectteam samen te stellen en eventueel expertise van derden in te huren, bewaakt de voortgang, de kwaliteit en natuurlijk het budget. Bij dit alles houd je rekening met QHSE-aspecten, waarbij veiligheid altijd dé prioriteit is. 


Nobian in Delfzijl

Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het ChemiePark Delfzijl met 3 fabrieken. Op deze dynamische en duurzame locatie is het product van het ene bedrijf direct de grondstof voor de andere onderneming. Dankzij ruim 235 professionals, produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl zout, energie en utilities (bij Delesto), chloor van het MEB en van chloor afgeleide producten. Zie ook www.chemieparkdelfzijl.nl/
Het hoofkantoor is gevestigd in Amersfoort met fabrieken in Nederland, Duitsland en Denemarken en in totaal zo’n 1.700 werknemers. 


De afdeling Projects & Turnarounds  

De afdeling Projects & Turnarounds organiseert en realiseert complexe projecten en turnarounds voor de MEB-, Zout-, en Energyfabrieken in Delfzijl. Je komt terecht in een team bestaande uit projectleiders, turnaround managers, uitvoeringsbegeleiders en werkvoorbereiders. Je werkt daarnaast binnen de afdeling nauw samen met  werkvoorbereiders, planners en (lead) engineers waarbij er een onderscheid wordt gemaakt tussen turnaround management, en het uitvoeren van projecten en beheren van portfolio. Je geeft leiding aan projectteams in verschillende samenstelling en rapporteert aan de Projects & Turnaround Lead.


Heb jij het in huis?

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over ...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?