Werkvoorbereider

10 oktober 2022 Delamine

Ben jij iemand die van nature energie krijgt van signaleren, organiseren én faciliteren van (onderhouds)werkzaamheden? Denk jij daarbij onze organisatie nog steviger maar ook efficiënter te kunnen maken? Indien je dit bevestigend kunt beantwoorden, dan hebben wij een uitdagende baan voor jou.

Werkvoorbereider
Fulltime, Delfzijl, Nederland
Salaris per maand: 3.100 – 4.500 Euro bruto exclusief 8 % vakantiegeld en 13e maand.


Jouw uitdaging als Werkvoorbereider
De Werkvoorbereider zal zich bezig houden met alle voorkomende  onderhoudsactiviteiten. Uiteraard worden de standaards die Delamine voorschrijft voor materialen en methodieken door jou gerespecteerd. Verantwoordelijkheden:

•Het opstellen van werkmappen, d.w.z. een scope vertalen naar een technische opdrachtstelling.
•Het reserveren, bestellen en expediëren van de benodigde materialen en diensten.
•Het afstemmen met contractors over kosten, planning  en uitvoering.
•Het initiëren van taak risico analyses i.s.m. de veiligheidskundige.
•Het opstellen van voor- en nacalculaties van de uit te voeren werkzaamheden.


Delamine BV
Delamine is een joint venture met twee gelijkwaardige aandeelhouders Nouryon en Tosoh. De medewerkers van Delamine zijn in dienst bij Nouryon. In Delfzijl staat ’s werelds grootste fabriek met ca. 100 medewerkers voor de productie van diverse kwaliteiten ethyleenaminen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amersfoort, met o.a. General Management, Marketing & Sales. De produkten vinden hun weg naar internationale klanten en toepassingen in farmacie, wegenbouw, coatings, motorolie, speciale kunststoffen, wasverzachters en in papier. Zie ook 
www.delamine.com.


Heb jij het in huis?
Om voor deze functie in aanmerking  te komen beschik je over 
...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?