Portfolio manager

3 november 2022 Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

Ben jij een Portfolio Manager met meerdere jaren aantoonbare ervaring in het leiden van middelgrote en grote multidisciplinaire investeringsprojecten op een productielocatie in de chemische industrie?

Indien ja, dan zijn we op zoek naar jou. Op de afdeling Projects & Turnarounds hebben we een vacature voor een:


Portfolio Manager

Fulltime, Delfzijl, Nederland

Bruto jaarsalaris incl. vakantiegeld: EUR 58.000 – EUR 88.000


Jouw uitdagingen

Als Portfolio Manager leid je van initiatief tot en met evaluatie tegelijkertijd meerdere middelgrote en grote multidisciplinaire investeringsprojecten. Zo beheer je zelfstandig een projectportfolio met een totaal budget van circa 10 miljoen. Ieder traject begint met pre-projectstudies en het opstellen van projectspecificaties - in nauw overleg met de opdrachtgevers - die je adviseren over financiële aspecten, omvang en samenstelling van het projectteam, toe te passen technieken en haalbaarheid. Je helpt het projectteam samen te stellen en eventueel expertise van derden in te huren, bewaakt de voortgang, de kwaliteit en natuurlijk het budget. Bij dit alles houd je rekening met QHSE-aspecten, waarbij veiligheid altijd dé prioriteit is. 

 

Nobian in Delfzijl

Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het ChemiePark Delfzijl met 3 fabrieken. Op deze dynamische en duurzame locatie is het product van het ene bedrijf direct de grondstof voor de andere onderneming. Dankzij ruim 235 professionals produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl zout, energie en utilities (bij Delesto), chloor van het MEB en van chloor afgeleide producten. Zie ook www.chemieparkdelfzijl.nl/
Het hoofkantoor is gevestigd in Amersfoort met fabrieken in Nederland, Duitsland en Denemarken en in totaal zo’n 1.700 werknemers. 


De afdeling Projects & Turnarounds  

De afdeling Projects & Turnarounds organiseert en realiseert complexe projecten en turnarounds voor de MEB-, Zout-, en Energyfabrieken in Delfzijl. Je komt terecht in een team bestaande uit projectleiders en uitvoeringsbegeleiders. Je werkt daarnaast binnen de afdeling nauw samen met  werkvoorbereiders, planners en (lead) engineers waarbij er een onderscheid wordt gemaakt tussen turnaround management, en het uitvoeren van projecten en beheren van portfolio. Je geeft leiding aan projectteams in verschillende samenstelling en rapporteert aan de Projects & Turnaround Lead.

 

Heb jij het in huis?
Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het leiden van middelgrote en grote projecten op een productielocatie in de chemische industrie. Je bent proactief, sterk analytisch, innovatief en hebt een moderne visie op project management

 

Daarnaast beschik je over:

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?