1e operator MEB

8 november 2022 Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

We zijn op zoek naar nieuwe talenten om onze teams van Proces Operators te versterken bij het MEB op het Chemiepark Delfzijl. Je komt te werken binnen een hechte, verantwoordelijke club collega's in de 5-ploegen of dagdienst en je verdient een goed salaris.

Met elkaar zorg je voor de veiligheid van de fabrieksprocessen. Geen dag is hetzelfde! Je krijgt de kans om te werken bij de meest moderne, duurzame en veilige productiesite.

Met een opleiding AOT, Procestechniek, VAPRO B of Operator C, of REWIC kun je belangrijk werk doen bij onze fabrieken en een bijdrage leveren aan de verdere optimalisatie van onze processen. Volop mogelijkheden dus voor een carrière bij ons!

Proces Operator M/V
Fulltime, Delfzijl
Salaris E2570 - E3640 per maand, excl. toeslagen en 13e maand.

 • Je verantwoordelijkheden als Operator bij Nobian
  In deze functie zorg je voor goede en veilige processen voor de productie van gevaarlijke, giftige en bijtende stoffen binnen de chloorfabriek, bij de productie van zout of bij de productie van stoom en stroom Energy). Je signaleert storingen en reageert daar adequaat op om het proces te laten doorlopen en de kwaliteit en veiligheid van de fabriek te blijven waarborgen. Het werk is afwisselend, zo houd je de processen achter het paneel in de gaten en loop je je rondes buiten om alles goed in de gaten te houden.
 • Bij de MEB (Membraan Elektrolyse Bedrijf) bedien je het paneel conform de vastgestelde procesparameters, beoordeelt analyseresultaten en zorgt voor het (laten) instellen van de installaties voor een eindproduct dat precies voldoet aan de specificaties.
 • Het is verantwoordelijk en serieus werk, dat je niet alleen van achter het paneel in de controlekamer kunt doen. Je gaat als operator ook het terrein op om de processen langs te lopen en te controleren of wat de instrumenten binnen aangeven ook in het echt precies zo werkt. Je beoordeelt dreigende of actuele technische storingen en onderneemt passende actie vanuit de stelregel: safety first (and second!).
 • Je ondersteunt de onderhouds- en engineeringafdelingen bij het opzetten en uitvoeren van verbeterprojecten en ben je senior dan begeleidt je als mentor leerlingen, stagiairs en 2e en 3e operators bij het vlekkeloos en veilig uitvoeren van hun taken.

  Dit biedt Nobian jou!
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en aan de veiligheid van onze productieprocessen en je komt te werken binnen de 5 ploegen of dagdienst. Jouw alerte kijk op de installaties en ideeën over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Je kunt rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Een salaris tussen tussen de E33.530 en E47.485 per jaar inclusief vakantiegeld
 • Een vast dienstverband
 • Bij een 5-ploegen een toeslag van 28,5% bovenop je salaris
 • 23 vakantiedagen
 • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Interessante pensioenregeling met een lage eigen bijdrage.
 • Korting op onze collectieve ziektekostenverzekeringen.
 • Wij stimuleren ontwikkeling van onze collega’s d.m.v. opleiding en vakgerichte trainingen.

  Wat vragen wij?
 • Om als Operator aan de slag te gaan vragen ook iets van jou. Idealiter heb je reeds ervaring opgedaan bij een (chemisch) productiebedrijf, zowel in de controlekamer als op de fabriek. Maar ook zonder deze ervaring zijn we benieuwd naar je cv en motivatie!

...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?