Werkvoorbereider Kleppen

9 november 2022 Stork

Stork groeit en daarom zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider Kleppen in Delfzijl. Omdat we naast onze eigen groei het ook belangrijk vinden dat jij alle mogelijkheid moet krijgen om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele groei, dagen we je uit om op onderstaande vacature te reageren en met ons in gesprek te komen.

Wat ga je doen als Werkvoorbereider Kleppen:

Als Werkvoorbereider Kleppen bij Stork zorg je ervoor dat onderhoudswerkzaamheden en projecten zoals reparaties en installaties bij onze klanten zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Je bent hierbij de onmisbare schakel tussen binnen en buiten. Een succesvolle oplevering van onze projecten aan de klant valt of staat namelijk met een goede begroting en voorbereiding, een strakke planning en een duidelijke administratie. In je dagelijkse werkzaamheden heb je veel contact met je collega's van andere afdelingen, maar ook met klanten en leveranciers. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijn en je bent verantwoordelijk voor het vertalen van complexe en omvangrijke klantaanvragen naar kostprijscalculaties en projectplannen.
 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

  • Het in kaart brengen van risico's, eventuele afwijkingen en je stuurt deze bij waar nodig;
  • Het bewaken van de kosten binnen jouw budgetverantwoordelijkheid;
  • Het aansturen van leveranciers en onderaannemers

 

Wat neem je mee als Werkvoorbereider Kleppen: 

  • Je combineert organisatorisch talent met technisch inzicht; 
  • Je hebt minimaal een afgeronde technische MBO opleiding richting Werktuigbouwkunde; 
  • Je werkt gestructureerd en plannen en organiseren zijn jouw tweede natuur; 
  • Je bent communicatief vaardig. 

 

Wat biedt Stork jou als Werkvoorbereider Kleppen:

  • Een bruto maandsalaris tussen de ...
lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?