First Line Maintenance Engineer

20 december 2022 Nobian Salt

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als engineer? Solliciteer dan snel!

  • First Line Maintenance Engineer
  • Fulltime, Delfzijl
  • Bruto jaarsalaris inc. vakantiegeld: EUR 52.000 - EUR 77.000

Jouw uitdaging als First Line Maintenance Engineer

Als first line maintenance engineer bij Nobian ben je een echte teamplayer met groot technisch inzicht. Je gaat je buigen over onze soms ingewikkelde processen en evalueert deze. Mede dankzij je technische achtergrond ben jij goed in het opsporen van eventuele storingen en begrijp je de processen die schuilgaan achter de hoogstaande techniek in onze plants. Je bent de first line of defence bij problemen en gaat je daarom ook bezighouden met een plan van aanpak om problemen met de equipment en complexe apparaten te ondervangen.

Je vindt het interessant om veel samen te werken met collega’s van verschillende (technische)achtergronden en kunt je kennis goed verwoorden zodat het bruikbaar en inzetbaar is. In deze dynamische functie lever jij een belangrijke bijdrage aan onder andere de veiligheid in de plant. Daarnaast maak je het mogelijk dat technologische ideeën daadwerkelijk uitgevoerd kunnen gaan worden. Deze baan is daarom ook echt voor een slimme doener!
Verder:

  • Heb je een ...
lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?