Management Assistent - Delfzijl

15 januari 2023 Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

Nobian in Delfzijl zoekt een ervaren secretaresse met organisatietalent en ervaring in een dynamische werkomgeving. En ben je servicegericht, nauwkeurig en assertief? Ben je een kei in multitasking en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Management Assistent 
32-40 uur, Delfzijl
Jaarsalaris bij 40 uur: EUR 37.000 – EUR 52.000  

In deze afwisselende en boeiende functie ben je de spil waar alles om draait, Je ondersteunt de Site Director en de leden van het Site Leadership Team (SLT), beheert agenda’s en organiseert vergaderingen (intern en extern), afspraken en bijeenkomsten. Je stelt actie- en besluitenlijsten op van de SLT vergaderingen en volgt deze punten op in overleg met de actiehouders.

Je zorgt proactief voor de eerste reacties op e-mails voor  de Site Director, je pakt zaken op en je houdt zicht op de opvolging daarvan. Je bent de vraagbaak voor interne medewerkers en derden voor de afhandeling van routinevragen. 
Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van externe bezoekers ten behoeve van het SLT. Tevens ondersteun je bij projecten op organisatorisch en secretarieel vlak.

Voor meer informatie: Management Assistent - Delfzijl (nobian.com)

 

 

 
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?