Shift Team Leader Poly & Recovery fabriek

17 januari 2023 Teijin Aramid

Als Shift Team Leader realiseer en bewaak je de productiedoelstellingen voor de toegewezen plant voor de korte termijn (8-24 uurs resultaat) in termen van kwaliteit, kwantiteit en kosten, in lijn met de sitestrategie. Verder geef je leiding aan de voortgang, bewaking en optimalisatie van de uitvoering van het productieplan. Daarnaast stimuleer, motiveer en ontwikkel je je team van c.a 10 medewerkers in de 5 ploegendienst en zorg je voor een goede werksfeer. Je houdt functioneringsgesprekken en bent verantwoordelijk voor een juiste bezetting van de ploeg.

In verband met interne verschuivingen zoeken wij voor onze site in Delfzijl een Shift Team Leader Poly & Recovery.

Wat ga je doen?

Als Shift Team Leader realiseer en bewaak je de productiedoelstellingen voor de toegewezen plant voor de korte termijn (8-24 uurs resultaat) in termen van kwaliteit, kwantiteit en kosten, in lijn met de sitestrategie. Verder geef je leiding aan de voortgang, bewaking en optimalisatie van de uitvoering van het productieplan. Daarnaast stimuleer, motiveer en ontwikkel je je team van c.a 10 medewerkers in de 5 ploegendienst en zorg je voor een goede werksfeer. Je houdt functioneringsgesprekken en bent verantwoordelijk voor een juiste bezetting van de ploeg.

Verder:

  • Zie je toe op de kwaliteit, van het product, de processen en de QHSE performance.
  • Laat je werkvergunningen uitgeven en treedt zo nodig op als toezichthouder.
  • Informeer en instrueer je medewerkers aangaande QHSE regels en voorschriften en neemt de vereiste veiligheidsmaatregelen. Je bent bedrijfsdeskundige bij calamiteiten.
  • Lever je een bijdrage aan de input voor het jaarplan en vertaal je het jaarplan naar operationele uitvoeringsplannen.

Wie ben jij?

Om voor deze uitdagende functie in aanmerking te komen heb je minimaal een relevante afgeronde MBO-4 opleiding en acteer je op HBO niveau. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring en beschik je over een uitgebreide kennis van de toegepaste chemische procestechniek. Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en leidinggevende capaciteiten.

Het aanbod van Teijin

Met de juiste opleiding en achtergrond ben je bij ons verzekerd van een afwisselende baan waar je al je kennis en ervaring in kan zetten. Naast een uitdagende werkomgeving bieden wij jij o.a.:

  • Werk in een 5 ploegendienst en een goed pensioen
  • De ruimte om je professionele en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen
  • Een functie in schaal 9

Reageer snel!

Voor meer  ...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?