Technician E&I (affiniteit met Meet- & regel techniek) - Nobian Zout Delfzijl

15 maart 2023 Nobian Salt

Ben jij een monteur E&I (met affiniteit of belangstelling voor Meet- & Regeltechniek) die zijn/haar slag wil slaan in een dynamische industriële werkomgeving en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij daarnaast zelfstandig, accuraat, leergierig en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Herken jij je in het geschetste profiel? Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging en reageer!

Technician E&I 
Fulltime, Delfzijl
Jaarsalaris EUR 33.500 – EUR 47.000


Het zoutbedrijf van Nobian te Delfzijl, vallend onder Industrial Chemicals bestaat uit 2 boorlocaties, 3 zuiveringen en 4 fabrieken. Wij leveren zout aan het Chloorbedrijf en water aan onze energiecentrale op de locatie. Tevens leveren wij zout over de gehele wereld, vooral aan de chemische plants.

Jouw uitdaging als E&I monteur:
Als E&I monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de Instrumentele en Electrotechnische bedrijfsinstallaties in onze eigen zoutfabriek. Door tijdig uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden draag je bij aan een onafgebroken  zoutproductie in een fabriek die 24/7 in bedrijf is. Je hebt de ambitie om bedrijfsonderdelen snel te leren kennen. De afdeling Elektro & Instrumentatie bestaat uit ca. 4 medewerkers Elektro- & Instrumentatiemonteurs. Je rapporteert aan de Lead Technician.

Belangrijkste taken:

 • Uitvoeren van een scala aan technische activiteiten in het kader van correctief (oplossen van storingen) en preventief onderhoud;
 • Je bent in staat om uit verschillende bronnen informatie te halen, te analyseren en daarmee storingen te zoeken. Je kunt daarvoor de relevante tekeningen lezen;
 • Voert op de afgesproken tijd (volgens onderhoudsschema) op een veilige manier onderhoudswerk uit;
 • Komt met verbetervoorstellen voor technische aanpassingen aan bestaande installaties;
 • Draagt bij aan het verbeteren van gestandaardiseerde procedures wat dient als input voor werkpakketten, root cause analyses om bronoorzaak van storingen te vinden en draagt daarmee bij aan een continu verbeter proces;
 • Laat goede prestatie zien op de onderhoud KPIs (o.a. wrench time, roosternaleving en tijdig uitvoer van preventieve werkzaamheden);
 • Tijdens turnarounds/ stops ben je aanspreekpunt voor contractors in je vakgebied.

Nobian
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutica en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken we uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chloor-alkali en chloormethanen.

Heb jij het in huis?
Voor alle functies in Delfzijl geldt dat je de bestaande situatie altijd wilt verbeteren! Je hebt meerdere jaren ervaring in een E&I technische werkomgeving, je hebt  kennis van onderhoudsmethoden en technieken, bij voorkeur in een procesfabriek. Je hebt een opleiding op MBO niveau 4 elektrotechniek/ instrumentatie. Ervaring in de meet- en regeltechniek is een pre. Je toont verantwoordelijkheid m.b.t. veiligheid door deelname aan constructieve gesprekken over veiligheid met collega’s en werknemers/aannemers. Je beschikt daarnaast over de volgende punten:

 • Je hebt een sterke drive om resultaten te behalen en om acties af te ronden;
 • Wij verwachten een continue verbetermentaliteit: bijvoorbeeld erger je je aan inefficiënties, en heb je bewezen hieraan iets gedaan te hebben in het verleden;
 • Je bent een sterke teamplayer, je kunt omgaan met verschillende perspectieven & belangen, kan gemakkelijk denken in processtappen en de daarbij behorende individuele verantwoordelijkheden van je team-leden;
 • Je bent innovatief, komt met nieuwe ideeën zodat de werkomgeving veiliger wordt;
 • Effectief in communiceren op verschillende niveau’s in de organisatie en je bent consequent in handelen;
 • Daadwerkelijk naleven van gestandaardiseerde planning en procedures;
 • Opleiding op MBO niveau 4 – Elektrotechniek, instrumentatie / kennis van instrumentatie (richting Meet- & Regeltechniek, automatisering);
 • Gedegen kennis van vak gerelateerde Europese normen zoals NEN1010 & NEN3140;
 • Je hebt bij voorkeur kennis van relevante SAP modules en MS Office applicaties;
 • Je bent in het bezit Certificaat VCA-(VOL) of bereid deze te halen;
 • Je heb er geen bezwaar tegen om incidenteel onderdeel uit te maken van een storingsdienst. Je hebt geen 9-5 werk mentaliteit.

Dit kun jij van ons verwachten:
Nobian Delfzijl biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur. Daarbij ontvang je:

 • Een bij de zwaarte van de functie passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Vast contract met twee maanden proeftijd;
  35 vakantie- en verlofdagen; 
 • Interessante bonusregeling (13e maand);
 • Uitstekende pensioenregeling.
   

Wij bieden naast deze arbeidsvoorwaarden ook nog interessante doorgroeimogelijkheden op de middellange termijn.

Wil jij ...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?