HR Business Partner

17 maart 2023 Teijin Aramid

Weet jij de link naar de business te leggen en een bijdrage te leveren als HR professional in een complexe internationale organisatie? Ter versterking van onze HR&O afdeling in Delfzijl zijn we op zoek naar jou!

Wegens doorstroom van de huidige functionaris zijn we bij Teijin Aramid in Delfzijl op zoek naar een ervaren en enthousiaste HR Business Partner. Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de HR-strategie en -beleid. Je werkt nauw samen met het management en de medewerkers van Teijin Aramid om een positieve werkomgeving te creëren en te zorgen voor een efficiënte en effectieve inzet van onze medewerkers.

 

Wat ga je doen?

Je adviseert, initieert, coacht en ondersteunt bij de implementatie van uiteenlopende HR processen en personele en organisatorische thema's. Je kunt hierbij denken aan thema's als SPP, Talentmanagement, Duurzame inzetbaarheid, Leiderschap en Performancemanagement. Een groot deel van de rol bestaat uit het leiden van en bijdragen aan diverse (HR-)projecten.

Je pakt je rol in de business MT’s en ondersteunt de managers en teamleiders in hun people management, waardoor medewerkers optimaal kunnen presteren, zich kunnen ontwikkelen en bevlogen zijn om voor Teijin Aramid te (blijven) werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met de Expertise centres en de Servicedesk van HR. Naast je adviesrol naar de business lever je ook een belangrijke bijdrage aan het verder professionaliseren van het HR team.

Als HR Business Partner in onze organisatie lever je daarnaast een belangrijke bijdrage aan het volgende:

• Het borgen van de implementatie van HR-beleid en -procedures binnen de verschillende afdelingen en teams van de organisatie
• Het adviseren en ondersteunen van de managers en teams binnen deze afdelingen en business units op het gebied van HR-zaken
• Het ontwikkelen van een goede relatie met de verschillende stakeholders binnen de organisatie, zowel op operationeel als op strategisch niveau
• Het bewaken van de naleving van de wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en het aanbieden van gepaste oplossingen voor eventuele knelpunten
• Het begeleiden van veranderingsprocessen binnen de organisatie en het ondersteunen van medewerkers tijdens deze processen

Wat breng je mee?

Wij zoeken een professional die een bachelor- of masterdiploma heeft in HR of een verwante discipline en minimaal 5 jaar ervaring heeft als HR Business Partner. Ervaring in de chemische of productie-industrie is een pre, maar zeker niet vereist. Je bent communicatief vaardig, kunt analytisch denken en bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende taken en prioriteiten. Je bent proactief, nauwkeurig en bent in staat om zelfstandig te werken.

Verder:

• Kennis van alle facetten van het HR&O vakgebied op operationeel, strategisch en tactisch niveau;
• Actuele kennis van arbeidsrecht en -wetgeving;
• Het vermogen snel verbanden te leggen en vraagstukken in een breder perspectief te plaatsen;
• Je hebt een professionele klant- en resultaatgerichte instelling, je maakt verbinding, je hebt passie voor HRM, bent leergierig, proactief, je relativeert en hebt een gezonde dosis humor

Ons aanbod

Als HR Business Partner bij Teijin Aramid krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een dynamische en uitdagende werkomgeving. Wij bieden een competitief salaris, een goede work-life balans en vele opleidingsmogelijkheden.

Verder:

• Een contract voor onbepaalde tijd van ...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?