Introductiedag: Werken in de Flagship Plant van Avantium

17 maart 2023 Avantium

Kom jij kennis met ons maken?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de procesindustrie? En wil jij samen met je collega’s een verschil maken in de wereld en werken aan een duurzame toekomst?  Dan is een baan bij ons in de FDCA Flagship Plant wellicht wat voor jou! Kom met ons kennismaken tijdens onze introductiedag op 24 of 25 maart 2023. Dan vertellen wij jou graag meer over Avantium en hoe wij werken aan het nieuwe, duurzame plastic PEF, gemaakt van plantaardige grondstoffen. En tegelijkertijd maken we graag kennis met jou.

Wie?

Bij Avantium werken we aan de toekomstige wereld van de duurzame chemie. We doen dit op een ondernemende manier. Onze collega’s hebben veel vrijheid om initiatieven te nemen en met verbetervoorstellen te komen. Zo kun je als medewerker een verschil maken richting een duurzamere wereld, maar ook echte impact hebben op de processen.

We zijn op zoek naar heel veel nieuwe collega's op verschillende werkvelden. Ben je bijvoorbeeld een ervaren maintenance engineer, wil je doorgroeien naar shift supervisor of ben je dé procesoperator die graag samen met ons het verschil wil maken? Of ben je misschien een gemotiveerde starter die snel veel van de procesindustrie wil leren? Misschien heb je veel kennis als E/I of werktuigbouwkundige monteur en wil je aan een gloednieuwe fabriek gaan werken? Kom dan langs op onze introductiedag!

Wanneer?

Vrijdag 24 maart 2023 om 13 uur en op zaterdag 25 maart 2023 om 10 uur organiseren we een introductiedag waarin we je alles vertellen over de ontwikkeling van deze nieuwe Flagship Plant. Je kan kennismaken met onze collega's die je alles kunnen vertellen over de functies die we op korte- en langere termijn nodig hebben. 

Waar?

Van der Valk hotel in Zuidbroek

Wat?

Plant manager Patrick van den Berg zal eerst meer vertellen over Avantium en onze fabriek voor de productie van FDCA en PEF in Farmsum die momenteel in aanbouw is. Dit wordt gevolgd door de mogelijkheid om met een van onze collega’s kennis te maken. We zijn daarbij natuurlijk ook nieuwsgierig naar jou, dus neem vooral je CV mee en stel je aan ons voor!

Naar aanleiding van deze wederzijdse kennismaking zijn er drie opties:

  1. Wij en jij zijn allebei enthousiast, en we willen elkaar beter leren kennen. Dan nodigen we je uit voor een gesprek!  
  2. Wij vinden elkaar interessant, maar zijn nog niet klaar om een arbeidsovereenkomst met elkaar te tekenen. Bijvoorbeeld omdat je nog veel moet leren en we dat pas over een tijdje kunnen bieden. Dan laten we je dat weten, en in overleg slaan we graag je gegevens op om over een half jaar weer contact met elkaar te hebben.
  3. Er is helaas geen match. Dan ontvang je na afloop van ons een mail met hierin een korte toelichting waarom het voor ons niet de juiste keuze is om verder te gaan.

Hoe?

Meld je dan nu aan via de onderstaande link. Als je achtergrond relevant is, ontvang je zo snel mogelijk een uitnodiging voor deze introductiedag! Bekijk op onze website alle vacatures die we nu al actief aan het werven zijn! En wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons gepassioneerde team!

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

...

Reageer via
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?