Planner/Coördinator

1 mei 2023 Teijin Aramid

Als planner/ coördinator ben je verantwoordelijk voor het op een veilige, efficiënte, effectieve en kostenbewuste wijze plannen en coördineren van multidisciplinaire installatiestops waarin zowel onderhoud als investeringsprojecten worden uitgevoerd.

Wij zijn Teijin Aramid, een dochteronderneming van de Teijin Groep met een passie voor aramide. Onze toewijding aan zowel ons product als onze klanten heeft ons een wereldleider in aramide gemaakt. Daar waar sterkte, duurzaamheid, veiligheid, warmtebestendigheid of een laag gewicht nodig is, is ons Twaron ®, Sulfron ®, Teijinconex ® of Technora ® aanwezig. Onze producten zijn wereldwijd te vinden in veel verschillende toepassingen en markten zoals automotive, ballistische bescherming, marine, civiele techniek, beschermende kleding, optische kabels en olie & gas. Met onze vier hoogwaardige aramide vezels – geproduceerd in onze fabrieken in Nederland en Japan – bieden wij een breed pallet aan producten. En met onze ongekende kennis en ervaring zijn wij in staat continu te werken aan nieuwe innovaties. Vaak in samenwerking met klanten en partners via onze wereldwijde sales & marketing organisatie. Teijin Aramid heeft 1.400 medewerkers waarvan er 1.300 werken op onze vestigingen in Arnhem, Delfzijl en Emmen (Nederland) en in Wuppertal (Duitsland).

Voor onze productielocatie in Delfzijl zoeken wij een:

Planner/coördinator B

Teamplayer, resultaatgericht, stressbestendig en planmatig

Als planner/ coördinator ben je verantwoordelijk voor het op een veilige, efficiënte, effectieve en kostenbewuste wijze plannen en coördineren van multidisciplinaire installatiestops waarin zowel onderhoud als investeringsprojecten worden uitgevoerd.

Jouw rol

·        Het opstellen van realistische uitvoeringsplanningen ten behoeve van stops.

·        Het bespreken van de planningen met uitvoerenden (in-extern) zoals productie coördinatie, werkvoorbereiding, projectleiding, QHSE coördinator en uitvoerende contractors.

·        Coördineren van multidisciplinaire stops, zowel in de voorbereiding, uitvoering en nazorg fase.

·        Het bewaken van de stop/projectvoortgang

·        Bijstellen van dagplannen op basis van gemelde voortgang.

·        Afwijkingen op planning signaleren en samen met stakeholders initiëren van oplossingen om de benodigde voortgang te realiseren.

·        Voeren evaluatiegesprekken met zowel in- als externe betrokkenen om toekomstige planningsoptimalisaties te realiseren.

·        Analyseren en structureel verbeteren van installatiestops t.a.v. kwaliteit van de uitvoering, HSE aspecten, planning/doorlooptijd en kosten.

Jouw profiel

Als planner/coördinator heb je aantoonbaar ervaring met grote uitvoeringsprojecten met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een industriële omgeving.

Daarnaast:

·        Heb je ervaring met planning-, calculatie- en rapportagesystemen waaronder SAP, Primavera en MS Office;

·        Beschik je over de drive om continue te verbeteren en ben je in staat LEAN methodieken toe te passen;

·        Heb je goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid (Engels/Duits is een pré);

·        Beschik je over een hoge mate van veiligheidsbewustzijn;

·        Wil je je verder ontwikkelen door het volgen van functiegerichte opleidingen.

Ons aanbod
We verwachten veel van je en hebben jou veel te bieden. We behoren tot de 25% best betalende werkgevers in Nederland en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden binnen alle salarisschalen. Om als medewerker het beste uit jezelf te kunnen halen vinden we het belangrijk dat je jezelf continue kan blijven ontwikkelen. Daarvoor bieden we je diverse trainingen en opleidingen aan via onze eigen Teijin Aramid Academy.

Bovendien willen we bijdragen aan een gezonde balans tussen werk en privéleven voor onze medewerkers. Afhankelijk van de omstandigheden van onze medewerkers kunnen we flexibele werktijden bieden en de mogelijkheid om thuis of in deeltijd te werken.

Informatie en sollicitatie

...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?