Teamleider Services

15 mei 2023 Teijin Aramid

Wij zijn op zoek naar een teamleider voor onze nieuw op te zetten afdeling Services. De afdeling heeft als doel om alle secundaire processen te organiseren en coördineren, zodat het kernproces (productie en onderhoud) zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden.

Wij zijn op zoek naar een teamleider voor onze nieuw op te zetten afdeling Services. De afdeling heeft als doel om alle secundaire processen te organiseren en coördineren, zodat het kernproces (productie en onderhoud) zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden. De afdeling zal zich bezighouden met ondersteuning van sleutelklussen (zoals steigerbouw en isolatie), facilitair (zoals civiel, terrein- en gebouwbeheer), materiaalmanagement (zoals magazijn, keuring en onderhoud isocontainers) en onderhoudsprojecten (zoals constructieprojecten).

Als teamleider ga je direct leiding geven aan negen medewerkers, waaronder service coördinatoren, facilitair coördinatoren, een container coördinator, een magazijncoördinator en projectleiders. Daarnaast maak je deel uit van het Maintenance Management Team. Omdat het een nieuwe afdeling betreft, begin je met het werven van medewerkers en het beschrijven van de taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden van de nieuwe en bestaande processen. Je krijgt dus zelf de kans om een nieuwe afdeling op te zetten!

 

Als leidinggevende van deze afdeling start je met de volgende taken:

• Het invullen van de nog openstaande vacatures en ervoor zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek komt te zitten.

• Het realiseren van functieomschrijvingen en indelingen van de nieuw op te stellen functies.

• Het coachen en ontwikkelen van je medewerkers.

• Het continu verbeteren van bestaande processen en het opstellen van nieuwe processen van de afdeling.

• Het laten aansluiten van de processen bij de wensen en processen van interne klanten.

• Het sturen op leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en budgetten.

• Het leveren van een bijdrage aan het Maintenance Management Team om de doelstellingen voor de Delfzijl plant te behalen.

 

Jouw profiel:

• Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van civiel, facilitair, werktuigbouw, electro/instrumentatie of iets vergelijkbaars.

• Je bent een teamplayer met een stevige persoonlijkheid, empathisch vermogen, sociale vaardigheden en communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om de afdeling goed te laten werken en naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast vind je het leuk om bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers en samen te werken met collega's in het maintenance middenkader.

• Je bent bereid om aanvullende opleidingen te volgen en jezelf te ontwikkelen op het gebied van leiderschap.

• Je bent nauwkeurig en resultaatgericht.

 

Ons aanbod:

Naast een uitdagende en inspirerende internationale werkomgeving bieden wij een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, met onder andere 46 vrije dagen! We vinden het belangrijk dat je als medewerker het beste uit jezelf kunt halen en jezelf continue kan blijven ontwikkelen. Daarvoor bieden we je diverse trainingen en opleidingen aan via onze eigen Teijin Aramid Academy.

Interesse?

...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?