Project Engineer

24 mei 2023 Teijin Aramid

Heb jij ervaring in een productieomgeving en wil jij jezelf professioneel en persoonlijk blijven ontwikkelen, terwijl jij elke dag uitgedaagd wordt om afwisselende en uitdagende projecten te leiden? Dan is een functie als Project Engineer bij Teijin Aramid echt iets voor jou!

De functie

Als Project Engineer speel je een belangrijke rol in de realisatie van verbeteringen en vernieuwingen van bestaande installaties en apparatuur met een zwaartepunt op het gebied van elektro, instrumentatie en procesautomatisering. Je realiseert investeringsprojecten die voldoen aan de gestelde eisen met inachtneming van de bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften binnen afgesproken tijd en begrote kosten.

Wat ga je doen als project engineer?

  • Je adviseert over vernieuwingen en verbeteringen op het gebied van elektro, instrumentatie en procesautomatisering;
  • Je gaat zelfstandig multidisciplinaire investeringsprojecten managen waarbij je voorprojecten uitvoert/laat uitvoeren, deze inhoudelijke controleert, en investeringsaanvragen opstelt;
  • Aanvragen en beoordelen van offertes van derden (inkoop ondersteunt hierbij);
  • Je zorgt voor een optimale afstemming tussen verschillende vakdisciplines en afdelingen, en bewaakt de voortgang van de projecten in je portfolio;
  • Je bent verantwoordelijk voor het (laten) documenteren van tekeningen en PID’s van de uitgevoerde projecten.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde MBO4 of HBO opleiding bijvoorbeeld richting Engineering, Elektrotechniek, Proces Automatisering of Industriële Elektrotechniek. Met een aantal jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke functie ben je in staat om mensen te motiveren en kennis over te brengen op collega’s, opdrachtgevers en leveranciers. Daarnaast heb/ben je:

...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?