Quality Assurance & Compliance Coordinator - Delfzijl

26 mei 2023 Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

Heb jij ervaring met inrichten, in stand houden en actualiseren van kwaliteitsmanagementsystemen en weet jij hoe je een kwaliteitsbeleid uitvoert? Binnen onze QHSE-afdeling zijn wij opzoek naar een gedreven persoon die verantwoordelijk wordt voor de tactische en operationele aanpak van kwaliteit & compliance voor onze site in Delfzijl.

Quality Assurance & Compliance Coördinator  
Fulltime, Delfzijl
Bruto Jaarsalaris incl vakantiegeld: EUR 53.460 – EUR 79.155 


Jouw uitdaging als Quality Assurance & Compliance Coördinator

Samen met de QHSE Manager help je de organisatie haar kwaliteits- en regelnalevings doelen te realiseren. Dit willen we bereiken door continue verbetering van werkwijzen en procedures en advies geven van acties voor het uitdragen van de kwaliteitsvisie binnen de Delfzijlorganisatie. Hierbij voldoe je steeds aan de relevante wetgeving en normen (vergunningen, wet- en regelgeving). 
Daarnaast neem je een coördinerende rol op, waarbij je fungeert als rechterhand van de QHSE-manager.

Verder heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Je bent verantwoordelijk voor het tactische en operationele Quality Assurance & Compliancebeleid van de locatie in nauwe samenwerking met het lijnmanagement
  • Je bent verantwoordelijk voor het inrichten, in stand houden en actualiseren van het operationeel managementsysteem zodat het voldoet aan de eisen vanuit de overheid, de Nobianrichtlijnen, andere stakeholders en de ISO-normen 9001,14001 en 45001
  • Je zorgt voor een systematische controle op de naleving van wet- en regelgeving, Nobianregels en diverse normen d.m.v. het plannen, organiseren, uitvoeren en rapporteren van zowel externe audits als interne Nobianaudits. Daarbij treed je op als Lead Auditor tijdens interne audits
  • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, faciliteren en rapporteren van de reguliere Management Review zodat het Site Management en het Management van de Plants voldoen aan de gestelde eisen in de vigerende wetgeving,  ISO-normen en eigen bedrijfseisen
  • Je treedt op als projectleider voor verbeteringsprojecten op het gebied van kwaliteitszorg en compliance zowel binnen als buiten de eigen afdeling
     

Nobian
Nobian is een Europese leider in de productie van zout, chlooralkali en chloormethanen, die essentieel zijn voor de productie van ontsmettingsmiddelen, duurzame lichtgewicht kunststoffen, aluminium, farmaceutica en andere producten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amersfoort en heeft 1.800 werknemers en fabrieken in Nederland, Duitsland en Denemarken.


Nobian Delfzijl

staat met haar toonaangevende ...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?