Procesoperator Delesto - Delfzijl

26 mei 2023 Nobian Delesto

Ben jij continu bezig om te verbeteren en op zoek naar de beste oplossing? Heb je daarnaast AOT, VAPRO B/C of MTS Procestechniek afgerond? Dan hebben wij een interessante uitdaging als Operator voor jou beschikbaar bij onze energiecentrale en utiliteitenbedrijf.

Procesoperator Delesto 

Salaris afhankelijk van jouw werkervaring: EUR 34.000 – 48.000 bruto per jaar. exclusief 28,5% ploegentoeslag

Jouw uitdaging als Proces Operator Delesto

Als operator ben je verantwoordelijk voor het runnen van de Delesto Energiecentrale , waarbij je als operator de operatie coordineert. Jouw team zorgt voor een veilige, betrouwbare levering van onze utilities aan onze klanten, zodat die ongestoord hun processen kunnen draaien. Dit betekent ook dat je veel met de collega’s van klantzijde zult overleggen om zaken optimaal af te stemmen. De uitdaging is zorgen voor een goede balans van de utilities van en naar onze klanten. Door de hoge automatiseringsgraad ben je continu bezig met het analyseren en daarop actie ondernemen van de balans.

 • Je start en stopt units, installaties e.d. en zorgt voor het in- en uitblokken en veiligstellen van installatiedelen
 • Je voert controlerondes uit en regelt eventueel, in overleg met de controlekamer, de installaties bij. Veiligheid is hierbij het sleutelwoord
 • Je optimaliseert de processtromen en doet storingsanalyse om bottlenecks structureel op te lossen
 • Je rapporteert aan de Production Lead en bent onderdeel van een ploeg met gemiddeld 6 collega’s van leerling operators tot senior shift coördinatoren

Nobian Delfzijl

Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl met 3 fabrieken: Zout, MEB en Energie & Utilities. Op deze dynamische en duurzame locatie is het product van het ene bedrijf direct de grondstof voor de andere onderneming. Dankzij ruim 250 professionals produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl zout, energie en utilities, chloor en van chloor afgeleide producten. 

Dit kan jij van ons verwachten!

We bieden je ruime mogelijkheden voor ontwikkeling, binnen het eigen werkgebied of daarbuiten. Interessant bij Nobian is verder het uitgangspunt dat iedereen op alle plekken in de organisatie mee mag denken over mogelijke verbeteringen. Zo kun je ook als operator belangrijke bijdragen leveren aan de kwaliteit en de veiligheid van onze processen. Afhankelijk van je inzet en je ambities kun je de kans krijgen om op termijn door te groeien tot Senior Shift Coordinator. Als pakket bieden wij daarbij aan:

 • Vaste arbeidsovereenkomst met een proeftijd van twee maanden
 • Bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld) afhankelijk van jouw werkervaring tussen 34.000 en 48.000 EUR
 • Dagdienst is mogelijk
 • Bij ploegendienst is de toeslag 28,5% 
 • Vaste eindejaarsuitkering in de vorm van een maandsalaris
 • Lage pensioenbijdrage

Heb jij het in huis?

Je bent een teamplayer, je denkt vooruit en kunt goed onder druk onderhandelen. Je kunt je goed aanpassen naar de situatie. Tevens reflecteer je graag om feedback te kunnen geven en te leren van de omstandigheden. Verder neem je mee:

 • Afgeronde opleiding als AOT, VAPRO B of MTS Procestechniek
 • Vapro C en Rewic-A diploma of bereid deze te behalen
 • Bij voorkeur heb je werkervaring opgedaan binnen een energiecentrale
 • Leiderschap tonen, kansen zien en benutten en jezelf blijven ontwikkelen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede beheersing van de Engelse taal

Wil jij ...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?