Werkvoorbereider Elektrotechniek

30 mei 2023 Stork

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek bij Stork ben je een onmisbare schakel tussen de engineering en de buitendienst. Het succes van al onze werkzaamheden valt of staat met een goede begroting, een strakke planning en duidelijke administratie. Je werkt aan industriƫle onderhouds- en nieuwbouwprojecten vanuit ons kantoor op het Chemie Park Delfzijl of op projectlocatie in het Noorden.

Stork biedt op het gebied van elektrotechniek, instrumentatie en procesautomatisering een groot aantal diensten aan. In de regio Noordoost-Groningen zijn we actief voor klanten in de olie- & gas-, (petro)chemie-, food- en pharma-industrie. 

Om alle werkzaamheden met een goed resultaat af te sluiten is een hecht, enthousiast en fanatiek team nodig. In het team van werkvoorbereiders is ruimte voor een aankomend of zelfstandig werkende werkvoorbereider met kennis van elektrotechniek en/of instrumentatie. 
 
Wat ga je doen als Werkvoorbereider Elektrotechniek?
Als Werkvoorbereider Elektrotechniek bij Stork ben je een onmisbare schakel tussen de engineering en de buitendienst. Het succes van al onze werkzaamheden valt of staat met een goede begroting, een strakke planning en duidelijke administratie. Je werkt aan industriële onderhouds- en nieuwbouwprojecten vanuit ons kantoor op het Chemie Park Delfzijl of op projectlocatie in het Noorden. 
 
Je dagelijkse werkzaamheden zijn:

 • Vertalen van klantaanvragen naar kostprijscalculaties en projectplannen;
 • Overleggen met je collega’s van andere afdelingen, met klanten en leveranciers;
 • Beschikbaar krijgen en inplannen van de benodigde materialen;
 • In kaart brengen van risico's en eventuele afwijkingen;
 • Bewaken van de kosten binnen jouw budgetverantwoordelijkheid;
 • Aansturen van leveranciers en onderaannemers.

 
Dit neem je mee als Werkvoorbereider Elektrotechniek?
Jij hebt passie voor het vakgebied en wilt jezelf blijven ontwikkelen. Voor deze functie is het belangrijk dat je technisch inzicht en organisatorisch talent hebt. Je overziet namelijk alle kanten van het project en verzorgt de communicatie.
 
Daarnaast vragen wij:

 • MBO+ opleiding richting Elektrotechniek of Technische Bedrijfsadministratie;
 • Aantoonbare werkervaring als technisch administratief medewerker of technicus op het gebied van elektrotechniek en/of meet- en regeltechniek.

 
Wat biedt Stork jou als Werkvoorbereider Elektrotechniek?

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.250,- en € 4.350,- o.b.v. 40 uur per week. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en ervaring die jij meebrengt;
 • Goede secundaire voorwaarden o.a. gedeeltelijk thuiswerken, 40 vrije dagen (27 vakantiedagen + 13 ADV dagen) een goede pensioenregeling (PME Metalektro), reiskostenregeling, telefoon en laptop;
 • Een breed pakket aan extra voordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen, diverse sportieve en gezonde initiatieven;
 • Je komt te werken in een hecht, enthousiast en ervaren team waarin je veel nieuwe vaardigheden kunt opdoen. Wij zijn ook erg benieuwd welke skills jij ons kunt bijbrengen!
 • Je krijgt bij ons direct een contract voor onbepaalde tijd!

 
Maar Stork beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil.
 
Wij zijn Stork
We keep assets running. Stork is een toonaangevende leverancier van volledig geïntegreerde oplossingen voor operations, maintenance, modification en asset integrity. Met wereldwijd 17000 werknemers, waarvan ruim 2500 in Nederland, bedienen wij meer dan 4000 klanten in 100 landen verdeeld over 6 continenten.
 
Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Wanneer je solliciteert krijg je binnen 3 werkdagen een reactie. De procedure bestaat uit 2 (online) gesprekken gevolgd door een joboffer. Wil je ...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?