Work Permit Coordinator

26 juli 2023 Teijin Aramid

Binnen onze productieafdeling in Delfzijl (PPD) zijn we op zoek naar een proactieve en gedreven Work Permit Coördinator.

Als Work Permit Coördinator ben je verantwoordelijk voor het plannen van onderhoudsactiviteiten binnen het productieplan. Je bepaalt prioriteiten en stuurt indien nodig bij. Daarnaast stel je een efficiënte scope op en doe je verbetervoorstellen met betrekking tot de voorbereiding en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden. Je coördineert ook de werkzaamheden die nodig zijn voor het in- en uitbedrijf nemen van installaties. Het veilig overdragen van installaties aan het onderhoudsteam behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je rapporteert aan de Teamleider Dagdienst en geeft functioneel leiding aan operators en toezichthouders voor de betreffende activiteiten.

Andere taken en verantwoordelijkheden die bij deze functie horen:

  • Het prioriteren van onderhoudsopdrachten op basis van gedegen productiekennis.
  • Het samenstellen van de scope door op een efficiënte manier (rekening houdend met kosten en verlies) opdrachten te bundelen.
  • Het laten voorbereiden van onderhoudswerkzaamheden tijdens productie, inclusief het samenstellen van klusmappen, logistiek plan, cleaningsplan en resourceplanning. 
  • Het laten inbedrijf nemen van installaties door middel van testen, loopprocedures uit te voeren en procedures voor regulering voor te bereiden. Daarnaast het evalueren van de scope en uitgevoerde activiteiten en het doen van verbetervoorstellen. 
  • In projecten breng je jouw productiekennis in en beoordeel je operationele aspecten, waarbij je ondersteunt bij HAZOP-studies. Je stelt ook bedieningsvoorschriften en werkinstructies (SIL) op in samenwerking met praktijkinstructeurs.
  • De ingediende/voorbereide werkvergunningen welke voor het onderhoudsproces uitgegeven gaan worden toetsen op juiste inhoud (omschrijving, procedures, beheersmaatregelen, autorisaties), om vervolgens de vergunning uit te geven.

Dit breng je mee

Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau en bezit kennis van de installaties op het niveau van een allround operator, evenals specifieke kennis van de geldende HSE-procedures. Je bent in staat om overzicht te behouden en te functioneren onder tijdsdruk. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je ervaring met MS Office-applicaties, SAP en andere planningsmodules. Je kunt goed samenwerken met collega's en bent een teamplayer. 

Dit kun je van Teijin verwachten

Bij Teijin Aramid bieden we jou een inspirerende werkomgeving met betrokken en gemotiveerde collega's. We hebben een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en bieden mogelijkheden voor opleidingen en het opdoen van ervaring om jezelf verder te ontwikkelen.

De functie van Work Permit Coördinator is ingedeeld in salarisgroep ...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?