Technician

19 oktober 2023 Nobian Delesto

Als hoogspanningstechnicus ben je verantwoordelijk voor onderhoudsactiviteiten op het gebied van hoog-, midden- en laagspanning.

Op Chemie Park Delfzijl heeft Nobian verschillende fabrieken die onder andere zuiver zout, chloor, natronloog en waterstof produceren. Voor het maken van al deze producten zijn utiliteiten nodig die afkomstig zijn van Utilities & Facilities van Nobian. Dit bestaat uit twee warmtekrachtcentrales, een stoomturbine, de demininstallatie en het hoogspanningsnetwerk.

Onderdeel van de business is ook het Utiliteitsbedrijf dat stoom, elektriciteit, (koel)water en perslucht levert aan diverse klanten op de site.Sinds 2021 is Delesto2 weer opgestart. Deze 350MW start-stopinstallatie wordt ingezet op de day-to-day markt. Dit gevarieerde portfolio aan fabrieken zorgt voor een dynamische werkomgeving met veel uitdagend werk op het gebied van elektrotechniek.  

Ter ondersteuning van onze onderhoudsorganisatie zijn wij daarom op zoek naar een

- Technician (MBO 4)
- Delfzijl, full time
- Jaarsalaris incl. vakantiegeld: Euro 37.000 tot 52.061

 

Voor meer informatie en om te solliciteren ga naar:
https://www.nobian.com/en/careers/senior-technician

 

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?