Learning & Development consultant (24 uur)

5 februari 2024 Teijin Aramid

Weet jij alles van ontwikkelen van vakmanschap? Heb je een passie voor het ontwikkelen van teams, leidingevenden en medewerkers? Heb je lef, ben je down to earth en super nieuwsgierig? Ben je een daadkrachtige, energieke teamplayer die graag impact maakt? En ben je op zoek naar een uitdagende part-time baan voor 3 dagen in een productieomgeving in Delfzijl? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter versterking van onze L&D afdeling in Delfzijl zijn we op zoek naar een kandidaat voor de functie van:
Learning & Development consultant (24 uur)

Werken als Learning & Development consultant bij Teijin betekent;

 • Een salaris tussen de € 4300 en € 6500 bruto per maand op basis van fulltime (excl. Vakantiegeld 8.33%)
 • Een groen- en ontwikkelbudget van ieder € 1500,- bruto. 
 • 46 vakantiedagen 
 • Mogelijkheid tot hybride werken, met een thuiswerkvergoeding. 

De afdeling
De afdeling L&D bestaat uit een team met 3 L&D consultants, een consultant learning technology, een Talent & Programma manager en een L&D desk. De L&D consultants werken op locatie in Arnhem, Emmen en Delfzijl. Alle teamleden zijn in ieder geval 1 keer per maand in Arnhem voor overleg. Standplaats voor deze functie is Delfzijl en we zoeken een kandidaat die 24 uur per week beschikbaar is. 

Gezamenlijk zijn wij opgesteld om alle Learning & Development vraagstukken binnen Teijin Aramid op te pakken. Iedere L&D consultant is voor 1 of 2 locaties verantwoordelijk en heeft daarnaast de verantwoordelijkheid voor een overkoepelend thema. Het doel hiervan is het organisatie breed borgen van standaardisatie & het hergebruik van leeroplossingen.

De functie
Als Learning & Development consultant ben je binnen de afdeling L&D verantwoordelijk voor het ontwikkelen, inkopen en de uitvoering van opleidingen en andere leeroplossingen. Daarnaast adviseer je lokaal management over alle voorkomende thema’s op het gebied van L& D en werk je nauw samen met HR BP en de andere L&D consultants op het gebied van organisatie, team en individuele ontwikkelvragen. 

Verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkelen opleidingen en leeroplossingen: je bent verantwoordelijk voor het beheren en up to date houden & (door)ontwikkelen van het reguliere curriculum (verplichte trainingen), jaarlijkse afstemming met functieverantwoordelijke managers, zorgdragend voor planning en uitvoering door L&D desk, evaluatie, en (laten) afsluiten van contracten met leveranciers en het ontwikkelen van maatwerktrajecten. 
 • Praktijk instructie: je bent mede verantwoordelijk voor kwaliteitsbewaking en borging van de praktijkinstructie en ondersteuning van praktijkinstructeurs bij de ontwikkeling en uitvoering van praktijkinstructie. Verder werk je mee aan de ontwikkeling en implementatie van een generiek framework voor praktijk instructie voor alle fabrieken binnen Teijin Aramid.
 • Operator opleidingen: Je adviseert en ondersteunt bij de (mogelijke) integratie van onze interne opleidingstraject met een extern gecertificeerd opleidingsprogramma. 
 • L&D advies: je adviseert en werkt nauw samen met de HR BP op het gebied van individuele en team ontwikkelvraagstukken, adviseert over afdelings-opleidings-plannen, en neemt deel aan projecten waarin L&D vertegenwoordigd moet zijn. 

Jouw profiel
Je hebt minimaal een afgeronde HBO of academische opleiding, bij voorkeur in de richting van HR, psychologie, opleidingskunde of bedrijfskunde.
En ben je op zoek naar een uitdagende part-time baan voor 3 dagen in een productieomgeving in Delfzijl? 
En je beschikt, ten behoeve van deze functie, over:

 • Minstens 5 jaar relevante werkervaring met L&D vraagstukken;
 • Ervaring met werken in een productieomgeving en je bent in staat om op alle niveaus in de organisatie te communiceren;
 • Ervaring met het organiseren en inbedden van opleidingsprocessen, veranderprocessen en gedragsinterventies.
 • Uitstekende advies en communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met verschillende belanghebbenden.
 • Sterke projectmanagementvaardigheden (plannen en organiseren)
 • Een beschikbaarheid van 24 uur in de week.

Ons aanbod 
Er liggen mooie uitdagingen op je te wachten bij Teijin Aramid. Naast onze toonaangevende internationale werkomgeving bieden we jou ook:

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?