Subnavigatie

Deelname Carbage Run voor Stichting Opkikker

18 januari 2016 Lubrizol Stork

Op 15 februari gaat de Carbagerun weer van start,Europa’s grootst en gekste barrel rally (www.carbagerun.nl). Aan deze wintereditie neemt het team ‘Op het Nippertje’ deel, dat uit vier deelnemers bestaat, waarvan er 3 op het Chemie Park Delfzijl werkzaam zijn. De rit eindigt op 19 februari in Andorra. Team ‘Op het Nippertje’ voegt een extra dimensie toe door voor een goed doel te gaan rijden. Een achternichtje van een van de deelnemers van dit team is kinderambassadeur voor Stichting Opkikker (www.opkikker.nl).

Deze stichting zorgt ervoor dat niet alleen het zieke kind, maar het hele gezin een dagje in de watten wordt gelegd, want niet alleen het zieke kind heeft het zwaar, het hele gezin heeft dat ook.

Sponsoren gezocht
Team ‘op het nippertje’ gaat deelnemen in een groene SAAB die verder is uitgedost in Opkikker-outfit. Om een mooi bedrag voor Stichting Opkikker bij elkaar te kunnen rijden zijn de deelnemers op zoek naar sponsoren. Voor 10 euro kun je al met je naam op de auto staan bijvoorbeeld. Kijk voor de mogelijkheden op de facebookpagina van ‘Carbagerunteam Op het Nippertje’, wordt vriend en volg alle belevenissen.

Meerdere doelen
Het uiteindelijke doel is dus niet alleen Andorra, maar minstens zo belangrijk is een mooi bedrag dat overgemaakt kan worden naar stichting Opkikker (www.opkikker.nl) zodat ook in 2016 weer zo’n 2.000!! gezinnen met een langdurig ziek kind kunnen genieten van een individuele of super Opkikkerdag waarbij het hele gezin een dag kan genieten. Vrijwilligers zorgen voor een intakegesprek, vervoer naar bijvoorbeeld een pretpark, eten en drinken, duwen van een rolstoel, maken van een foto en/of videoreportage en nadien nog een nagesprek. Een volledig verzorgde dag dus die gefinancierd wordt door particulieren, fondsen en bedrijfsleven. In totaal werd er al meer dan 85.000 uur aan vrijwilligerswerk uitgevoerd voor Stichting Opkikker.

Contactpersoon sponsoring voor het Chemie Park Delfzijl is Aaltjo Koster (Lubrizol), aaltjokoster@outlook.com of 06 101 97 267.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?