Chemie Park Delfzijl Teijin Aramid

Maak kennis met Teijin Aramid

Een wereldleider in de productie van aramide

Teijin Aramid, gevestigd in Nederland, is een dochteronderneming van de Teijin Group en een innovatieve wereldleider in de productie van aramide. Aramide is een synthetische vezel die wordt gebruikt in verschillende branches, waaronder automotive, scheepvaart, industrie, veiligheid en beschermende middelen, en de luchtvaart. De producten van het bedrijf, Twaron®, Teijinconex® en Technora®, staan bekend om hun uitstekende sterkte-gewichtsverhouding en hittebestendigheid. De belangrijkste productiefaciliteiten voor Twaron® bevinden zich in Emmen en Delfzijl.

De collaboratieve aanpak van het bedrijf om samen met hun klanten branchespecifieke ontwikkelingen te creeëren, wordt uitgedrukt in hun merkstatement: Materializing ambitions. Met meer dan 50 jaar ervaring heeft Teijin Aramid een trots verleden op het gebied van het aangaan van uitdagingen met creatieve, wetenschappelijk onderbouwde oplossingen.

De belangrijkste focus van Teijin Aramid is het vergroten van de recyclebaarheid van hun hoogwaardige aramideproducten. Het bedrijf streeft ernaar om in 2050 energieneutraal te zijn, met duurzaamheidsdoelstellingen die mens en milieu ten goede komen. Om te helpen bouwen aan een duurzame toekomst hebben ze samenwerkingsverbanden in de waardeketen gevormd. Daarbij zijn klanten, eindgebruikers en recyclinghubs aan elkaar verbonden. Dit heeft ook een positief effect op de winstgevendheid van de betrokken bedrijven.

Voor meer informatie, ga naar www.teijinaramid.com

Contact

Teijin Aramid
Oosterhorn 6
9936 HD Farmsum

(+31) 88 268 84 00 Stuur e-mail Informatie aanvragen Bekijk website
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?