Toegang tot Chemie Park Delfzijl

Het Chemie Park Delfzijl is een afgesloten omgeving. Om toegang te krijgen moet u aangemeld zijn als bezoeker. Als u een afspraak maakt voor een bezoek, wordt u aangemeld bij de beveiliging als bezoeker. U kunt parkeren bij poort 3 en zich daar melden bij de beveiliging.

Eerste bezoek aan CPD

Bezoekt u het Chemie Park Delfzijl voor het eerst? Hou er dan rekening mee dat u ongeveer 30 minuten nodig heeft voor het bekijken van een veiligheidsfilm. U krijgt bij de film een korte vragenlijst die u moet invullen. Als u de vragen heeft beantwoord ontvangt u van ons een badge waarmee u toegang krijgt tot de omgeving die u nodig heeft voor uw bezoek. Na afloop van uw bezoek kunt u bij de poort van uw vertrek de badge inleveren. Wij registreren dat u de veiligheidsfilm heeft gezien. Iedere bezoeker dient eens in de twee jaar de veiligheidsfilm te bekijken. Neem voor elk bezoek een geldig legitimatiebewijs mee.

Als u zich heeft aangemeld bij poort 3 van het Chemie Park Delfzijl zorgt de aanwezige beveiliging dat u met een busje naar uw plaats van bestemming wordt gebracht. Op diverse plekken op het Chemie Park is het verplicht om een helm, veiligheidsbril, veiligheidsschoenen en bedekkende kleding te dragen. Deze persoonlijke beschermingsmiddelen zijn veelal te leen bij het bedrijf dat u bezoekt, indien u deze niet bij u heeft.

Locatie

Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?