Chemie Park Delfzijl JPB Logistics

JPB Logistics

De JPB Groep bestaat uit verschillende bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het aanbieden van diverse industrieel gerelateerde diensten. Op het Chemie Park exploiteert JPB Logistics een eigen tankterminal met een totale opslagcapaciteit van 90.000 m3 ten behoeve van de opslag van zowel gevaarlijke als ongevaarlijke goederen voor derden.

Voor het laden en lossen beschikt JPB Logistics op het Chemie Park over eigen laad- / losvoorzieningen voor zowel schepen als vrachtwagens. Op korte afstand van de tankterminal heeft JPB Logistics mogelijkheden voor verpakte opslag van gevaarlijke goederen en het afvullen van bulkproducten naar drums en IBC's.

Centraal in de werkwijze staat het flexibel inspelen op de uiteenlopende wensen van de opdrachtgever. Veel opdrachten blijken hun eigen problemen en voorwaarden te hebben. Dit vraagt om een creatieve en innovatieve aanpak. Het bedrijf heeft een historie van meer dan 40 jaar en diverse bedrijven binnen de groep beschikken elk over de benodigde specialistische kennis.

Contact

JPB Logistics
Warvenweg 20-22
9936 TG Farmsum

0596 575 575 Stuur e-mail Informatie aanvragen Bekijk website
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?