Subnavigatie

Nominatie Jan Lowies (BioMCN) voor Maintenance Manager of the Year 2016

7 maart 2016 OCI Methanol Europe

Jan Lowies (64), Maintenance manager bij BioMCN, is genomineerd voor de titel Maintenance Manager of the Year 2016. Hij verdiende de nominatie op basis van zijn goede prestaties in de afgelopen jaren.

De motivatie hiervoor luidde aldus:

Genomineerde Lowies is continu op zoek naar hoe werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd binnen Asset Management. Lowies kent de status van de installaties en weet dan ook wanneer er vervangen moet worden. 
BioMCN is al jaren een voorloper op het gebied van de productie van biobrandstof. Dit vergt een zeer flexibel team dat elke dag weer het maximale uit de fabriek haalt. De afgelopen jaren heeft Lowies een uitstekend team gevormd dat op alle gebieden deze uitdaging aankan. Hij is zelf de bindende factor in het team en op geheel eigen wijze stuurt hij het team resultaatgericht aan. Tevens zorgt hij ervoor dat de “klant” BioMCN tevreden is met de prestaties van zijn team.”  

Meer over de nominatie is te lezen op: http://www.nvdo.nl/nieuws/nvdo-maakt-genomineerde-maintenance-managers-van-het-jaar-2016-bekend-2589/

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (www.nvdo.nl) en het iMaintain-platform. De bekendmaking van de Maintenance Manager van het Jaar gebeurt op 17 maart.
De titel werd in 2014 al eens aan Johan Wolt, AkzoNobel Delfzijl, toegekend.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?