Subnavigatie

5500 euro via Carbage Run naar Stichting Opkikker

10 mei 2016 Lubrizol Stork

Begin dit jaar hebben medewerkers van Stork en Lubrizol meegedaan aan de Carbage Run wintereditie 2016. Het team had een goed doel verbonden aan deze Carbage Run, nl. Stichting Opkikker, die gezinnen met een langdurig ziek kind een geweldige en zorgeloze dag bezorgt. Maar liefst 5500 euro wisten de mannen te verzamelen voor deze stichting.

Aan de Carbage Run deden 281 equipes mee. De start was in Gorinchem en de finish in Andorra. Het team vertrok al op zondag uit Meedhuizen naar Gorinchem, omdat de start op maandagochtend al vroeg zou zijn. Ze werden feestelijk en muzikaal uitgeleide gedaan, de stemming zat er meteen al goed in. Bij vertrek werd cheque van 5500 euro overhandigd aan de directeur van Stichting Opkikker die ook aanwezig was. Tijdens Delfsail 2016 krijgen zo’n 50 gezinnen met een langdurig ziek kind een leuke ontzorgde dag aangeboden. Dit is mede mogelijk door de actie van deze mannen.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?