Subnavigatie

Stork stimuleert bewustwording en herkenning van gevaren

9 juni 2016 Stork

Bij Stork is onlangs een campagne van start gegaan met de naam ‘Herken de Gevaren’. Medewerkers krijgen filmpjes te zien waarin Stork-collega’s vertellen over echte situaties met gevaren. De bedoeling van deze campagne is om medewerkers, door middel van deze visuele methode, meer te shockeren en alert te maken op gevaarlijke situaties in werkomstandigheden en methodes die altijd op dezelfde manier worden uitgevoerd. Door het herhalende karakter van een aantal werkzaamheden kunnen medewerkers ‘blind’ worden voor de gevaren, want ‘het ging altijd goed zo’.

Het bedrijf wil de medewerkers nog bewuster maken van het begrip ‘gevaren zone’ op de werkplek en wil aandacht voor samenwerking op de werkplek stimuleren om gevaren te herkennen en te elimineren. Hiermee wil Stork praktische verbeteringen door het hele bedrijf realiseren.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?