Subnavigatie

Chemie Park Delfzijl de komende 10 jaar verzekerd van up-to-date systeem

28 juli 2016

Onlangs is er op het Chemie Park Delfzijl een nieuw portofonienetwerk in gebruik genomen met nieuwe digitale portofoons waardoor er nu landelijke dekking is. Het oude portofoniesysteem had nog een analoge techniek. Het systeem was sterk verouderd en toen bleek dat de onderdelengarantie verviel, zijn er stappen gezet naar een moderner systeem.

Er werd gezocht naar een systeem dat aan de wensen voldeed. Daarbij bleek dat het leasen van de apparatuur een goede oplossing is voor het Chemie Park. Het netwerk, de zender, de ontvanger en de portofoons inclusief accu’s worden geleased. Hierdoor is het Chemie Park de komende 10 jaar verzekerd van een up-to-date systeem, inclusief een batterij-swap. Het grootste voordeel is wel dat men duidelijker te verstaan is in een lawaaiige omgeving, doordat er minder ruis en achtergrondgeluid is. Daarnaast zijn de nieuwe portofoons een stuk kleiner en lichter.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?