Subnavigatie

Spoelstop Delamine voor efficientere productie

22 september 2016 Delamine

Bij Delamine vond een kleine spoelstop plaats

“Dat moet regelmatig gebeuren”, aldus stopmanager André van der Laan. “De installatie moet worden schoongespoeld omdat door het verwarmen verschillende onderdelen dichtslibben met zout, een bijproduct van het chemische proces. Hierdoor wordt de warmteoverdracht minder en kan de fabriek minder efficiënt produceren. Daarnaast hebben we ook nog het schoteldeel van een kolom gekeurd.” De stop is veilig en geheel volgens schema verlopen en in eigen beheer uitgevoerd. André: “We hebben personeel ingeleend van Stork, dat verliep heel goed.” In deze kleine spoelstop waren 40 mensen aan het werk.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?