Subnavigatie

Ondertekening contract nieuwe brandweerkazerne / toegangspoort

20 september 2016 Falck Fire Services

Het contract voor de bouw van de nieuwe brandweerkazerne / toegangspoort werd recent ondertekend door het Chemie Park en de firma Jan Snel. Namens Jan Snel, een internationaal opererende familieonderneming op het gebied van flexibel bouwen, ondertekende Joost Onderdelinden, terwijl Johan Visser dit deed namens het Chemie Park.  

De werkzaamheden zijn inmiddels begonnen. Nabij Poort 3 staat eind dit jaar een 1500m2 groot gebouw voor de bedrijfsbrandweer van Falck Fire Services en de beveiligingsactiviteiten van Securitas. Volgend jaar vinden van hieruit de poortinstructie en de verstrekking van toegangspassen plaats.

In het licht van een mogelijk toekomstige samenwerking tussen bedrijfs- en overheidsbrandweer heeft de nieuwe brandweerkazerne een aansluiting op de Oosterhorn.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?