Subnavigatie

17 nieuwe leerlingen en stagiaires voor AkzoNobel Delfzijl

6 september 2016 Nouryon MCA Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

Eerder deze maand ontving AkzoNobel zes nieuwe BBL leerlingen voor procesoperator en elf stagiaires in Delfzijl. Met de zes nieuwe BBL-ers komt het totaal aantal leerlingen bij AkzoNobel op 13! Een ongekend hoog aantal. Al eerder kwamen enkele afgestudeerde MBO-ers AOT zich hier bij ons verder bekwamen in de chemische- en procestechnische vakken en volgen zij ook de energie-opleiding Rewic. Zo krijgen zij een compleet pakket aangeboden om procesoperator in de zware chemie te worden. 

De stagiaires komen van verschillende opleidingen, zoals MBO procestechniek, MBO AOT (Algemene Operationele Techniek), MBO laboratoriumonderwijs, HBO Chemische Technologie en WO Technische Bedrijfskunde. 

AkzoNobel heeft nog ruimte voor twee studenten HBO Technische Bedrijfskunde en 2 leerlingen t.b.v. de Hoogspanningsgroep (basis MBO elektrotechniek of AOT) en tbv de rotatinggroep (basis metaalopleiding of AOT)

Interesse? Neem contact op met: akkie.jonkman@akzonobel.com

Veel van ‘onze’ studenten en leerlingen en die van de andere Eemsdelta-bedrijven kunnen elkaar binnenkort ontmoeten in het Kenniscafé dat op 21 september a.s. bij Siniat in Delfzijl wordt georganiseerd. Dit Kenniscafé, een initiatief van Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta, brengt bedrijven, kennisinstituten en studenten met elkaar in contact om en van elkaar te leren!


Belangstelling? Stuur een mail naar: laura.deReus@sb-eemsdelta.nl

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?