Subnavigatie

De AkzoNobel in de haven van Delfzijl!

5 december 2016 Nouryon MCA Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

De AkzoNobel legt dinsdag 6 december aan in de haven van Delfzijl. De boot, die in oktober 2017 deelneemt aan de Volvo Ocean Race, komt in de namiddag of aan het begin van de avond, afhankelijk van de weersomstandigheden, aan in de haven.  

Woensdag 7 december komen schipper Simeon Tienpont en zijn bemanning naar het Chemie Park. Zij zullen medewerkers van AkzoNobel vertellen over hun verhaal over zeezeilen in het algemeen en over aspecten zoals veiligheid, samenwerking en leiderschap in het bijzonder.

De AkzoNobel zal de haven in de loop van woensdagmiddag weer verlaten. 

Doel van het AkzoNobel-team is om de 2017/2018 editie van deze prestigieuze zeezeilwedstrijd op veilige en duurzame wijze te winnen. Het team is al volop in training voor de race die in oktober 2017 in Alicante van start gaat. De reis gaat daarna onder andere via Kaapstad (Zuid-Afrika), Guangzhou (China), Auckland (Nieuw-Zeeland), Itajaí (Brazilië) en Gothenburg (Zweden).
Medio juni 2018 finisht Simeon met de AkzoNobel in Den Haag. 

AkzoNobel bouwt met deze samenwerking niet alleen voort op onze maritieme historie en wil hiermee onze relatie met nieuwe en bestaande klanten versterken.

Voor meer informatie: www.teamAkzoNobel.com

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?