Subnavigatie

6 tanks erbij voor JPB

22 maart 2017 JPB Logistics

JPB breidt haar opslagcapaciteit uit met de onlangs aangeschafte 4 tanks van elk 1100 m3 en 2 tanks van elk 500 m3. De tanks werden getransporteerd van het terrein van North Refinery naar het JPB-terrein op het Chemie Park Delfzijl. Met deze uitbreiding van de opslagcapaciteit vergroot het bedrijf de diversiteit in het soort op te slaan product en ook de flexibiliteit.

Vier van de zes tanks zijn toegevoegd op het Chemie Park, de twee overige tanks vonden een plek op de JPB locatie aan de Warvenweg in Farmsum.

Bouwen om te groeien

JPB is de komende maanden nog bezig met het bouwen van fundaties om de tanks een definitieve plek te kunnen geven. Tevens staat het op de planning om extra leidingen aan te leggen vanaf de tankpit naar de buitensteiger. De verwachting is dat het geheel in het derde kwartaal van dit jaar gereed is en aan het eind van het jaar operationeel.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?