Subnavigatie

J. Wildeman Storage & Logistics breidt uit op Chemie Park Delfzijl

2 maart 2017 J. Wildeman Storage & Logistics

Het jongste bedrijf op het Chemie Park Delfzijl gaat uitbreiden. J. Wildeman Storage & Logistics is vanaf oktober 2016 in bedrijf. Vanaf half mei wordt een start gemaakt met de aanleg van een containerterminal, naast de huidige loods op het Chemie Park. De terminal is in augustus gereed voor gebruik.

De terminal met een oppervlakte van 9000m2, wordt voorzien van een hoek met vloeistofdichte vloer en een bluswaterringleiding. De verwachting is dat de nieuwe activiteiten van het bedrijf 5 arbeidsplaatsen op zal leveren.

Met de bouw is een investering van 1,2 miljoen euro gemoeid. De financiering hiervoor is tot stand gekomen met behulp van een lening van het GROEIfonds van de Economic Board Groningen (EBG), een lening van de Rabobank, een subsidie uit de RIG (Regionale Investeringssteun Groningen) en een deel eigen geld.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?