Subnavigatie

Binnenkort nieuwe veiligheidsfilm

19 april 2017

Binnenkort wordt er een nieuwe veiligheidsfilm in gebruik genomen op het Chemie Park. De nieuwe film is uitgebreid met de Life Saving Rules en gaat daarom ook specifieker in op bepaalde situaties, iets wat in de huidige oude film niet gebeurt. Ook de vragen die de bezoekers aan het Chemie Park Delfzijl krijgen zijn uitgebreid.

De veiligheidsfilm die tot nu toe gebruikt wordt is al bijna tien jaar oud en bevat verouderde informatie. Er is in de afgelopen jaren het een en ander veranderd op het CPD, waardoor de informatie die in de film getoond wordt niet altijd meer goed aansluit bij de huidige situatie. De huidige oude film heeft bijvoorbeeld geen e-learning mogelijkheid en bevat niet alle Life Saving Rules.

Het is de bedoeling dat bezoekers in de toekomst de film online kunnen gaan zien en voorafgaand aan hun bezoek aan het Chemie Park de vragenlijst in kunnen vullen. Hierdoor vermindert de drukte aan de poort. Bij het betreden van het park zullen alle bezoekers tevens een nieuwe up-to-date flyer meekrijgen waar ook nog eens de Life Saving Rules op staan.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?