Subnavigatie

J. Wildeman S&L breidt activiteiten uit

23 januari 2018 J. Wildeman Storage & Logistics

J.Wildeman S&L de weegbrug bij poort 3 op het Chemie Park Delfzijl overgenomen. Bij dit snelst groeiende bedrijf in de regio zitten ze niet stil.

Gaat de administratie van het wegen nu nog overwegend met de hand, binnenkort wordt dat volledig geautomatiseerd. AkzoNobel heeft een softwaresysteem op het oog waarmee alles automatisch geregistreerd wordt. Hierdoor worden fouten bij het handmatig invoeren uitgesloten. Dat is niet het enige voordeel, de registratie van de gegevens gaat sneller en is uiteindelijk goedkoper. Na deze automatisering wordt de weegbrug operationeel overgedragen aan J. Wildeman S&L.

Wildeman heeft de weegbrug overgenomen van AkzoNobel. Jos Wildeman: “Wij verbeteren onze logistieke dienstverlening hiermee en zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Met de overname van de weegbrug kunnen we de klanten meteen laten weten hoeveel product er geleverd wordt bijvoorbeeld. Het past perfect in onze logistieke portefeuille. Ik verkoop niet graag nee aan de klanten. Daarom zijn we ook 24 uur per dag bereikbaar. We staan altijd voor onze klanten klaar.”

Na de opening van de containerterminal per september jl, nemen de activiteiten bij Wildeman Storage & Logistics alleen maar toe. De loods staat vol, er kan momenteel eigenlijk niets bij. Ook bij de loods in Hoogezand is het druk. De gloednieuwe containerterminal begint zich ook al aardig te vullen en ook bij de weegbrug is voortdurend activiteit. Het nieuwe kantoor is klaar en heeft voldoende ruimte voor een aantal werkplekken.

 

 

 

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?