Subnavigatie

Banen voor operators, technici en technologen bij AkzoNobel Delfzijl

15 februari 2018 Nouryon MCA Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

“We gaan hier echt aan de slag met de werving en selectie van mensen met het oog op behoud en groei van onze activiteiten. En daarvoor hebben we capabele mensen nodig. Op korte termijn gaat het om ruim tien vacatures, maar ik verwacht niet dat het daarbij blijft”, stelt Sibout Rolsma, Human Resources Business Partner van AkzoNobel Delfzijl. Banen en kansen dus voor operators, technici en technologen.

Volgens de HR Business Partner staat AkzoNobel Delfzijl er goed op. “Er is vertrouwen in ons als site en niet voor niets zijn we nadrukkelijk in beeld voor allerlei initiatieven en projecten op gebied van energie, groene chemie en waterstof. Teveel om er ‘even’ bij te doen. En naast onze eigen ambites hebben we rekening te houden met de verwachte uitstroom van mensen en de mogelijke groei van onze klanten op site. Kortom, er liggen volop mogelijkheden: nu en voor volgende generaties!”

Goed vertrekpunt
Het aantrekken van nieuwe mensen onder de huidige omstandigheden is een flinke uitdaging. “We gaan werven om bestaande activiteiten te behouden en versterken, om te bouwen aan nieuwe ontwikkelingen en om een nieuwe site te scheppen. We leggen in eerste instantie de focus op technische beroepen. Ons vertrekpunt is goed. We worden gezien als aantrekkelijke werkgever en studenten en stagiaires komen hier graag”, aldus Sibout Rolsma tot besluit.

Voor meer info:
https://www.akzonobel.com/careers/vacancy-overview?sq=delfzijl&sort=date%3AD%3AL%3Ad1

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?