Subnavigatie

We doen mee aan Dag van de Chemie

1 maart 2018 OCI Methanol Europe Nouryon MCA Delamine Lubrizol Nobian Delesto Nobian MEB SGS Nobian Salt Stork Teijin Aramid Falck Fire Services

"Een unieke mogelijkheid om de deuren te openen voor het grote publiek. De kans om de jeugd, hun ouders, maar ook de omwonenden te bereiken."

"Zodat we hen kunnen laten zien wat voor mooie sector de chemie is en wat voor mooie producten we maken. …. Zo laten we zien transparant te zijn en kunnen we de innovaties van jouw organisatie onder de aandacht brengen bij een breed publiek.”

Zo kondigt de VNCI, de landelijke belangenorganisatie voor de Nederlandse chemische industrie, de ‘Dag van de Chemie’ aan op haar website. En als Chemie Park Delfzijl gaan we meedoen aan deze happening die plaatsvindt op zaterdag 6 oktober. Tot nu toe nemen in elk geval alle AkzoNobel-bedrijven, BioMCN, Delamine, Falck, Lubrizol, SGS, Stork en Teijin Aramid deel aan deze dag om bezoekers in contact te brengen met onze fascinerende wereld van chemie en techniek.

De VNCI ziet de Dag van de Chemie als één van de hoogtepunten in haar 100-jarig jubileum.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?