Subnavigatie

'Meet the Boss' bij AkzoNobel

12 maart 2018 Nouryon MCA Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

Het Praedinius-College uit Groningen won de ‘Meet the Boss’- debatwedstrijd bij AkzoNobel in Delfzijl, maar het Eemsdelta-College uit Delfzijl vertegenwoordigt onze provincie bij de landelijke finale in IJmuiden.

Een uitermate levendige debatwedstrijd eindigde in een close finish. De leerlingen debatteerden aan de hand van stellingen, zoals ‘AkzoNobel onderneemt duurzaam en daarom moeten alle medewerkers zich ook duurzaam gedragen’ en ‘het maken van games, websites en apps moet een verplicht vak worden op de middelbare school’.

De beker ging naar het Praedinius-college, terwijl de leerlingen van het Eemsdelta-Collega in de ‘Meet the Boss’ t-shirts op de foto gingen met site director Johan Visser. “Je wordt geen ‘boss’ door techniek”, zo stelde hij. “Het gaat veel meer om je eigen drive en interesse. Kennis van techniek is daarbij handig, maar techniek is wel een belangrijke sleutel voor onze samenleving.”

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?