Subnavigatie

Onderhoudswerkzaamheden aan Zeesluizen

17 september 2018

Van maandag 24 september tot en met zondag 28 oktober worden onderhoudswerkzaamheden aan de Zeesluizen uitgevoerd.

Het betreft onderhoud aan de bruggen en sluizen aan beide zijden. Tijdens deze werkzaamheden zijn de bruggen volledig afgesloten voor het wegverkeer. Voor het scheepvaartverkeer blijft de grote zeesluis in gebruik.

De uitvoering vindt in fasen plaats om verkeershinder zoveel mogelijk te beperken:

·         van maandag 24 september (vanaf 06.00 uur) tot en met zondag 14 oktober (tot 22.00 uur) is de brug aan de binnenzijde (Oosterveldweg / N 991) voor alle wegverkeer afgesloten. Verkeer kan dan gebruik maken van de buitenste brug (N 990);

·         van maandag 15 oktober (vanaf 06.00 uur) tot en met zondag 28 oktober (tot 22.00 uur) is de brug aan de buitenzijde (N 990) voor alle wegverkeer afgesloten. Verkeer kan dan gebruik maken van de Oosterveldweg / N991.

Voor het regionale wegverkeer zijn omleidingsroutes ingesteld en met borden aangegeven. Verkeer vanuit Appingedam, Eemshaven en Veendam richting bedrijventerrein Oosterhorn wordt omgeleid via de N33 en de N362. Verkeer vanuit Delfzijl richting Rijksweg A7 wordt omgeleid via de N33.  

Lokaal moeten weggebruikers rekening houden met langere reis- en wachttijden, doordat slechts één brug beschikbaar is.

 

 

 

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?