Subnavigatie

Falck winnaar leveranciers-Award Nouryon Delfzijl

19 maart 2019 Nouryon MCA Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt Falck Fire Services

Falck Fire Services heeft de eerste Continuous Improvement Award gewonnen. De Award werd uitgereikt door Ellis Deelen van de BU Industrial Chemicals.

Zij overhandigde de bokaal, in het leven geroepen door de afdeling Inkoop, aan Martin Welten en Jan van den Berg. Falck kreeg de prijs als dé leverancier die afgelopen jaar het meest heeft bijgedragen aan samenwerking en partnerschap en die opviel door hun actieve bijdrage op het gebied van continu verbeteren.
Medewerkers van Nouryon droegen de nominaties voor deze prijs aan.

Continue focus
“Falck is voortdurend bezig met het werken aan onze gezamenlijke veiligheid. Dat doen ze met een continue focus op trainen en oefenen, én hun actieve opstelling in bijvoorbeeld de publiek-private samenwerking voor een bredere brandweerzorg aan de Oosterhorn. Daarnaast zijn ze een uitermate bekwame en professionele partij bij de bestrijding van incidenten”, verklaarde Ellis Deelen.

Verrassen
Met de prijs wil Inkoop haar waardering voor bijzondere inspanningen van leveranciers naar voren brengen. Partners die vanuit zichzelf meedenken om klussen zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, die verrassen met hun visie, voorstellen en opvattingen en die Nouryon in staat stellen om samen boven het huidige prestatieniveau uit te stijgen.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?