Subnavigatie

Kennissessie ‘Veiligheidsprogramma Oosterhorn’

7 mei 2019 OCI Methanol Europe Nouryon MCA Delamine Lubrizol Nobian Delesto Nobian MEB SGS Nobian Salt Stork Teijin Aramid JPB Logistics Falck Fire Services Dutch Glycerin Refinery J. Wildeman Storage & Logistics Avantium

"Zodra je een apparaat op het internet aansluit, duurt het gemiddeld slechts drie minuten totdat de eerste bezoeker virtueel aan de poort komt snuffelen." Een kennissessie van Veiligheidsprogramma Oosterhorn over Cybersecurity.

Een blik in de wereld van goede en foute hackers. Hoe geraffineerd ze te werk gaan, hoe onverwacht ze toeslaan en hoe vernietigend de gevolgen kunnen zijn.

Industriegebied Oosterhorn omvat (chemische) fabrieken, installaties, (water)wegen, leidingen en andere infrastructuur en levert werk aan zo’n 5.000 tot 6.000 mensen. Voor de bestaande bedrijven, overheden en belangenorganisaties, maar ook voor potentiële investeerders zijn veiligheid en duurzaamheid essentiële thema’s. Veiligheid is voor elke organisatie individueel van groot belang, maar door de krachten te bundelen, wordt de samenwerking op het industrieterrein inzake veiligheid versterkt en het veiligheidsniveau in het hele Oosterhorngebied verbeterd en geborgd. Om dit goed te stroomlijnen, is in 2015 het samenwerkingsverband ‘Veiligheidsprogramma Oosterhorn’ opgericht.

Partners
Veiligheidsprogramma Oosterhorn bestaat uit zes partners, te weten: de provincie Groningen, de gemeente Delfzijl, Veiligheidsregio Groningen, Groningen Seaports, Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta en het Chemie Park Delfzijl.

Voor nadere info zie: www.veiligheidoosterhorn.nl

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?